Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Kert


A környezet és az egészség legteljesebb védelmének érdekében a Biopin kizárólag megújuló nyersanyagokat és nem mérgező ásványi pigmenteket használ. Méhviasz, növényi viaszok, természetes gyanták valamint növényi olajok és ásványi pigmentek alkotják a Biopin lakkok, lazúrok és viasztermékek alapját. A termékek fejlesztése során elsődleges szempontok a magas minőség és tartósság, a kiváló ár/teljesítmény arány és a könnyű kezelhetőség profiknak és otthoni felhasználóknak egyaránt.
A Biopin termékek színes termékkatalógusát innen töltheti le.


Kerítésápoló olaj, barna, Biopin (5 l)
A biopin kerítésápoló olaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faelemek számára, mint pl: kerítés, pergola. A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, és felújítják a régieket. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést. Favédőszert nem tartalmaz. 
8 813 Ft/db
Kertibútorolaj, Biopin (0,75 l)
A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak. A fa mozgása jelentősen csökken. A biopin színtelen kertibútorolaj nem tartalmaz UV-védelem elleni pigmenteket; ha nem akarjuk, hogy szürküljön akkor gyakran kenjük vagy használjunk biopin teak színű kertibútorolajat. Nem tartalmaz biocid hatóanyagot; a puhafa és bükk felületeket nem szabad tartós áztatásnak kitenni.... 
4 490 Ft/db
Egységár: 5,99 Ft/ml/
Kertifaolaj, Biopin (2,5 l)
A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok. A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, és felújítják a régieket. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést. Favédőszert nem tartalmaz. 
6 094 Ft/db
Teak-olaj spray, színtelen, Biopin (0,4 l)
A biopin teakolaj-spray a legegyszerűbb megoldás a kezeletlen vagy olajozott kemény vagy puhafa kerti bútorok kezeléséhez. Természetes biocidmentes növényi olajokból készül. 
3 469 Ft/db
Teakfa-szürküléseltávolító, színtelen, Biopin (1 l)
A már megszürkült kemény és puhafa felületek szürkeségének megszüntetésére és tisztítására használható. A citrusfélék, a kókuszzsírsav és a természet azonos oxálsav természetes hatóanyagaival tisztít. 
3 600 Ft/db
Egységár: 3 600 Ft/liter/
Teraszolaj, Biopin (2,5 l)
A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek. A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, a régieket pedig megújítják, meggátolja a fa kiszáradását, repedését. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést. 
12 500 Ft/db
Egységár: 5 Ft/ml/

Sorrend: