Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Fertőtőlenítők


Higiéniás spray, K.O.S.
A K.O.S Higiéniás spray természetes alkohol tartalmának köszönhetően hatásos a baktériumok, spórák, gombák, sok vírus és kórokozó ellen. A spray kellemes frissességét a zsálya és a kakukkfű adja. Természetes fertőtlenítő a zsálya- és a kakukkfűolaj friss illatával

Alkalmazási terület: a konyhában, fürdőszobában, háziállatok helyén vagy ahol higiéniás problémák lehetnek. Ideális utazáshoz: WC, szálloda vagy más higiéniailag problémás helyeken.

Al... 
1 570 Ft/db
Egységár: 31 Ft/ml/
Penészeltávolító spray, K.O.S.
A K.O.S Penészeltávolító spray természetes alkohol, májmohakivonat és tiszta paraffin tartalmának köszönhetően hatékony a penész elleni küzdelemben.
A spray kellemes friss illatát a hozzáadott levendulaolaj biztosítja.

Alkalmazási terület: Háztartásban kis felületekhez. Penészgombával fertőzött felületek kezeléséhez.

Alkalmazás: Felületek, tárgyak, fúgák és területek számára, amit nedvesen tisztít.
Egyenletesen szórjuk.
Akril felületekhez ne használjuk.... 
1 570 Ft/db
Egységár: 31 Ft/ml/

Sorrend: