Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Szalámi, füstölt áruk


A "natúr" hústermékek esetében a "natúr" a tartás jellegére, vagyis a
szabadtartásra utal. Az általunk forgalmazott natúr hústermékek
többnyire olyanok, melyek a Hortobágyi illetve a Kiskunsági Nemzeti Parkból származnak és teljesítik vagy közel teljesítik a
bio-hússal szemben támasztott egyéb követelményeket is (pl.
takarmány), csak nem minősítettek. A minősítés ugyanis Magyarországon igen drága dolog egyfelől, másfelől az adott termelőnek esetleg nem fontos (pl. többnyire exportra termel Németországba, ahol a nemzeti parkokra vonatkozó szigorúbb követelmény teljesítése miatt automatikusan használható a bio megjelölés).

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a friss húsokat - folyamatos hűtés esetén is - mihamarabb, de legfeljebb 24 órán belül fel kell használni vagy le kell fagyasztani!Sorrend: