Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Homeopátia a növényekért

Főkategória >Természetes háztartási szerek >Homeopátia a növényekért

BIPLANTOL® a növényekért A Biplantol termékek biológiai növényi-, vízi- és talajsegítő készítmények. Bennük az ásványi anyagok, nyomelemek, gyógynövények, szerves germánium, gilisztahumusz és uronic savak is találhatóak homeopátiás formában (D6-D100). A növényeket egy szerves egészként tekinti és kezeli, a kezelés alapja mindig a természet és a természetes kell hogy legyen. A megfelelő tápanyag, a megfelelő életfolyamatok és az optimális védelem a kártevők ellen... - kiváló a biológiai univerzális trágyája - kiemelkedően hatékony az aromaterápiája, melyet a különböző rovarkártevők ellen jól alkalmazhatunk, - a növények immunrendszerének és az életfolyamataiknak helyreállítására egy speciális homeopátiát alkalmaz. A Biplantol termékek minden kultúrában, így az öko gazdálkodásban is használhatóak. Nincs mellékhatása az emberre és igen hasznos az élő szervezetek és az ökoszisztéma számára.

Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft