Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTeraszolaj, Biopin (2,5 l)

Teraszolaj, Biopin (2,5 l)
 • Teraszolaj, Biopin (2,5 l)
17 590 Ft/db
Egységár: 7,04 Ft/ml

A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek. A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, a régieket pedig megújítják, meggátolja a fa kiszáradását, repedését. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést.
 • Felhasználási terület: Kezeletlen, nagynyomáson impregnált és olajozott fák kültéri kezelésére. Teraszburkolat, stégek stb. kezelésére. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján. Különösen ajánlott: Bangkirai, massaranduba, akác, douglas fenyő, tölgy, vörösfenyő, nagynyomáson impregnált tűlevelű fákhoz.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Első kezelés: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Felhordás előtt alaposan fel kell keverni. A teraszolajat vékonyan egyenletesen visszük fel a fa rostirányának megfelelően. A nem beszívódott olajat kb 15 perc múlva bedörzsöljük vagy eloszlatjuk, hogy a felületen ne képződjenek pocsolyák és olajcsíkok. A felület nedvszívóképességétől függően 1-3 alkalommal megismételjük a folyamatot. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva porszáraz, újrafesthető 24-48 óra múlva.

  Felújítás: A régi felületeket alaposan kefével és vízzel vagy nagynyomású tisztítóval letisztítani, majd a fát alaposan kiszáradni hagyni. Erősen elszürkült felületet átcsiszolni vagy bio pin szürküléseltávolítóval előkezelni és száradás után adott esetben finoman átcsiszolni, ha túl érdes lenne. Ezután 1-3 rétegben felvinni a teraszolajat, az új kezelésnél leírtak szerint.

  Kiadósság: 20-40 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: ricinusolaj párlat, lenolaj, faolaj, modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Pigmentek: ásványi pigmentek
  - Segédanyagok: kovasav, ólom-és báriummentes szárítóadalék