Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Vadhús, vad készítmények, halak, hal készítmények

 Fő kategória >Natúr élelmiszerek >Vadhús, vad készítmények, halak, hal készítmények

RENDELÉSI HATÁRIDŐ: KEDD 18 ÓRA!!! Magyar vadállományból származó nagy- és kisvadak húsából származó termékek.

12

  Fácán egészben, konyhakészen, fagyasztott, natúr (HU) (0,7 - 0,8 kg / db)
Magyar termék, hagyományos különlegesség.
Konyhakész, sörétet nem tartalmaz.
Csomagolás: vákuumtasakban db, kb.700-800 gramm/tasak.

Elkészítés: felengedtetés, besózás, fokhagymás és szalonnás spékelés, fűszerezés (pl. kakukkfű) után sütőben, sütőfóliában sütve ajánlott.
Tálalása sültként: sült héjas burgonyával, rizzsel, zöldségkörettel, áfonyalekvárral. 
2 990 Ft/db
Egységár: 2 990 Ft/kg/
Füstölt vadlazac filé, 150g
Füstölt vadlazac 
1 390 Ft/cs
Egységár: 9,27 Ft/g/
Lazac kaviár üvegben (100g)
Nagy szemű Keta lazac kaviár.
Tartósítószer nélkül. 
4 890 Ft/db
Egységár: 49 Ft/g/
Muflon friss hús, Nógrádi Vadaspark (HU)
Friss hús, vákuumcsomagolva.
További feldolgozást nem igényel.

A muflon húsa a marháéra emlékeztet, azonban attól eltérően igazi markáns, pikáns ízű vadhús.
A muflon húsának, mint általában minden vad húsának, jellegzetesen erős íze és illata van, ezért érdemes felhasználás előtt akár napokra is bepácolni.
Elkészítésének módja attól függ, hogy a muflon húsának mely részét használjuk fel, azonban miután a muflon húsa életmódjából adódóan rendkívül izmos, szívós, a... 
3 990 Ft/kg
Egységár: 3 990 Ft/kg/
Őz comb, csont nélkül, natúr (HU)
Őz comb csont nélküli, tisztított, formázott, darabolt termék. Pörköltnek, sültnek kiváló alapanyaga. További feldolgozást nem igényel.

Őzhúst csak feldarabolt állapotban (őzgerinc, comb, lapocka, ragu) vásároljunk. Sok gondtól és munkától szabadulunk meg!
Az őz húsát érlelni, ill. pácolni kell. Csak így lesz ízletes és szagtalan. A páclevet ízlés szerint készítsük el, de mindig csak annyit, hogy a húst ellepje. A fűszereket, zöldséget (ecetet, hagymát, babérlevelet, bor... 
5 590 Ft/kg
Egységár: 5 590 Ft/kg/
Őz lapocka, csont nélkül, fagyasztva, natúr (HU)
Őz lapocka csont nélküli, tisztított, formázott, darabolt termék. Pörköltnek kiváló alapanyaga. További feldolgozást nem igényel.

Őzhúst csak feldarabolt állapotban (őzgerinc, comb, lapocka, ragu) vásároljunk. Sok gondtól és munkától szabadulunk meg!
Az őz húsát érlelni, ill. pácolni kell. Csak így lesz ízletes és szagtalan. A páclevet ízlés szerint készítsük el, de mindig csak annyit, hogy a húst ellepje. A fűszereket, zöldséget (ecetet, hagymát, babérlevelet, borsot, só... 
3 990 Ft/kg
Egységár: 3 990 Ft/kg/
Őz pörkölthús, csont nélkül, frissen, natúr (HU)
Őz nyak- lapockából készült termék egészben. Pörköltnek kiváló alapanyaga. További feldolgozást nem igényel.

Őzhúst csak feldarabolt állapotban (őzgerinc, comb, lapocka, ragu) vásároljunk. Sok gondtól és munkától szabadulunk meg!
Az őz húsát érlelni, ill. pácolni kell. Csak így lesz ízletes és szagtalan. A páclevet ízlés szerint készítsük el, de mindig csak annyit, hogy a húst ellepje. A fűszereket, zöldséget (ecetet, hagymát, babérlevelet, borsot, sót, szegfűszeget stb.... 
3 290 Ft/kg
Egységár: 3 290 Ft/kg/
Őzgerinc, csont nélkül, natúr (HU)
Csont nélküli, letisztított, szálanként vákuumcsomagolva fagyasztott. Egész gerinc, szûzpecsenyével.

Őzhúst csak feldarabolt állapotban (őzgerinc, comb, lapocka, ragu) vásároljunk. Sok gondtól és munkától szabadulunk meg!
Az őz húsát érlelni, ill. pácolni kell. Csak így lesz ízletes és szagtalan. A páclevet ízlés szerint készítsük el, de mindig csak annyit, hogy a húst ellepje. A fűszereket, zöldséget (ecetet, hagymát, babérlevelet, borsot, sót, szegfűszeget stb.) tartalmazó ... 
10 600 Ft/kg
Egységár: 10 600 Ft/kg/
Őzgerinc, csontos, fagyasztva, natúr (HU)
Csontos letisztított, szálanként vákuumcsomagolva fagyasztott. Egész gerinc, szûzpecsenyével.

Őzhúst csak feldarabolt állapotban (őzgerinc, comb, lapocka, ragu) vásároljunk. Sok gondtól és munkától szabadulunk meg!
Az őz húsát érlelni, ill. pácolni kell. Csak így lesz ízletes és szagtalan. A páclevet ízlés szerint készítsük el, de mindig csak annyit, hogy a húst ellepje. A fűszereket, zöldséget (ecetet, hagymát, babérlevelet, borsot, sót, szegfűszeget stb.) tartalmazó levet leg... 
8 290 Ft/kg
Egységár: 8 290 Ft/k/
Szarvas bélszín, fagyasztott (HU) (1200-1800g/cs)
Gyorsfagyasztott, konyhakész magyar szarvas bélszín 
11 900 Ft/kg
Egységár: 11 900 Ft/kg/
Szarvas comb csont nélkül, natúr (HU)
A magyar erdők királyi vadjának húsa.
A hagyományos magyar konyha nagyrabecsült alapanyaga.
A terméket kicsontozva, konyhakész állapotban kínáljuk.
Csomagolás: vákuumtasakban.

Elkészítés: felengedtetés után érdemes 2 napig fűszeres, olajos pácban a hűtőszekrényben állni hagyni.
Ettől a hús omlósabb lesz. Sütőben egészben süthetjük, ekkor a sütőfólia ajánlott.
Pörköltnek is elkészíthető.
Tálalása sült esetében: szószokkal, rizzsel, burgonyakrokettel, zö... 
4 390 Ft/kg
Egységár: 4 390 Ft/kg/
Szarvas gerinc csont nélkül, natúr (HU)
Tisztított csont néküli színhús, szálanként fagyasztva.

A magyar erdők királyi vadjának húsa.
A hagyományos magyar konyha nagyrabecsült alapanyaga.
A terméket kicsontozva, konyhakész állapotban kínáljuk.
Csomagolás: vákuumtasakban.

Elkészítés: felengedtetés után érdemes 2 napig fűszeres, olajos pácban a hűtőszekrényben állni hagyni.
Ettől a hús omlósabb lesz. Sütőben egészben süthetjük, ekkor a sütőfólia ajánlott.
Pörköltnek is elkészíthető.
Tála... 
8 790 Ft/kg
Egységár: 8 790 Ft/kg/
Szarvas lábszár csont nélkül, natúr (HU)
A magyar erdők királyi vadjának húsa.
A hagyományos magyar konyha nagyrabecsült alapanyaga.
A terméket kicsontozva, konyhakész állapotban kínáljuk.
Csomagolás: vákuumtasakban.

Elkészítés: felengedtetés után érdemes 2 napig fűszeres, olajos pácban a hűtőszekrényben állni hagyni.
Ettől a hús omlósabb lesz. Sütőben egészben süthetjük, ekkor a sütőfólia ajánlott.
Pörköltnek is elkészíthető.
Tálalása sült esetében: szószokkal, rizzsel, burgonyakrokettel, zö... 
3 190 Ft/kg
Egységár: 3 190 Ft/kg/
Szarvas lapocka csont nélkül, fagyasztva, natúr (HU)
A magyar erdők királyi vadjának húsa.
A hagyományos magyar konyha nagyrabecsült alapanyaga.
A terméket kicsontozva, konyhakész állapotban kínáljuk.
Csomagolás: vákuumtasakban.

Elkészítés: felengedtetés után érdemes 2 napig fűszeres, olajos pácban a hűtőszekrényben állni hagyni.
Ettől a hús omlósabb lesz. Sütőben egészben süthetjük, ekkor a sütőfólia ajánlott.
Pörköltnek is elkészíthető.
Tálalása sült esetében: szószokkal, rizzsel, burgonyakrokettel, zö... 
3 790 Ft/kg
Egységár: 3 790 Ft/kg/
Szarvas nyak, csont nélkül, frissen, natúr (HU)
A magyar erdők királyi vadjának húsa.
A hagyományos magyar konyha nagyrabecsült alapanyaga.
A terméket kicsontozva, konyhakész állapotban kínáljuk.
Csomagolás: vákuumtasakban.

Elkészítés: felengedtetés után érdemes 2 napig fűszeres, olajos pácban a hűtőszekrényben állni hagyni.
Ettől a hús omlósabb lesz. Sütőben egészben süthetjük, ekkor a sütőfólia ajánlott.
Pörköltnek is elkészíthető.
Tálalása sült esetében: szószokkal, rizzsel, burgonyakrokettel, zö... 
3 990 Ft/kg
Egységár: 3 990 Ft/kg/

12

Sorrend: