Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Természetes vitaminok

Főkategória >Vitamin Station termékek >Természetes vitaminok

Miért van szükségünk táplálék-kiegészítőkre? - mert egyre kevesebb nyers, élő élelmiszert fogyasztunk - mert a zöldségek, gyümölcsök, élelmiszerek már nem tartalmaznak annyi vitamint és tápanyagot mint korábban, a feldolgozás, szállítás, tárolás, hűtés stb. következtében - mert a mai stresszes életvitel és környezeti ártalmak mellett felfokozódott a szervezet vitamin szükséglete. - mert a legtöbb betegség oka valamilyen vitamin vagy tápanyag hiányra vezethető vissza. Miért van szükségünk jó minőségű táplálék-kiegészítőkre? - mert a szervezetnek nincs szüksége fölösleges adalékanyagokra, színezékekre, tartósítószerekre, hiszen ezek elraktározódnak a szervezetben. - mert csak az optimális összetételű készítmények tudnak hatékonyan felszívódni, a fel nem használt anyagok kiürülnek, így fölöslegesen fizetünk értük. - mert a természetes alapanyagokból nyert vitaminokat a szervezet jobban tudja hasznosítani. Ha a Vitamin Station termékeit választod, biztos lehetsz benne, hogy a legkorszerűbb technológiával készült táplálék-kiegészítőket kapod, melyek mentesek a mesterséges színező, ízesítő anyagoktól, tartósítószerektől, és nem tartalmaznak sót és cukrot!


Sorrend: