Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Vintage Beauty bio kozmetikumok

Főkategória >Vintage Beauty bio kozmetikumok

VINTAGE BEAUTY. Magyarország első számú és legnagyobb szépészeti szalonjának és az egyik legtisztább és leghatásosabb, minősítetten bio kozmetikumcsaládjának neve. A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet két ízben is elnyerte az „Év szalonja” verseny első helyét - 2014-ben közönségdíjasként és 2017-ben abszolút győztesként. A díj nemcsak magas szintű szépészeti szolgáltatásaink minősítése, hanem az ott folyó biokozmetikum-fejlesztési munka elismerése is. Kompromisszummentes szépségápolás, kifogástalan minőség, minősített bio alapanyagok és gyártástechnológia, értékteremtés. Ez a Vintage Beauty.

Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft