Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Dr. Chen patika

Főkategória >Dr. Chen patikaA kínai hagyományos orvoslás ötezer éves tudása napjainkban egyre népszerűbbé válik Európában és a tengerentúlon egyaránt. Az orvoslás kínai hagyományát immár a nyugati orvostudomány egyenrangú párjaként tartják számon. Ez a gyógyító hagyomány mindenekelőtt természetes eszközök, gyógynövények, illetve az évezredek alatt felhalmozott ismeretek alkalmazása révén éri el a betegségek gyógyítását, és ami fontosabb, azok megelőzését.

A természetes eszközökre és módszerekre különösen nagy szükség van Magyarországon , ugyanis a magyar lakosság az európai szinthez képest élen jár a gyógyszerfogyasztásban, s ráadásul a megrögzött rossz táplálkozási szokások is hozzájárulnak számos betegség kialakulásához. Ezek megelőzésében kívánja Önt segíteni az Oriental Herbs Kft., mely szakszerű és humánközpontú vezetésével immár több mint egy évtizede áll a magyar egészségmegőrzés szolgálatában. 2006-ban az Oriental Herbs Kft és a Debreceni Orvos Tudományi Egyetem között együttműködési szerződés jött létre, melynek célja a magyarországi TCM növényi gyógyszereinek kutatás - fejlesztése. A társaság legfőbb szakmai és tudományos tanácsadója Dr. Chen Zhen, de mindennapi munkájukban számos tudós, orvos és gyógynövény-szakértő vesz részt. Ennek is köszönhető, hogy főként természetes alapanyagokból készült termékeik teljes mértékben megfelelnek az európai előírásoknak.

Dr. Chen Zhen Ph.D., az orvostudományok kandidátusa, aki kínai és nyugati orvosi diplomával egyaránt rendelkezik. Ő a Közép-Európai Kínai Orvosi és Gyógyszerészeti Közhasznú Egyesület Elnöke, a Kínai Hagyományos Gyógyászat Európai Kamarájának (ECC-TCM) elnökségi tagja, a Kínai Hagyományos Gyógyászat Páneurópai Társasága, illetve az Excellent Food Association európai elnökhelyettese, a Debreceni Orvostudományi Egyetem professzora, TCM oktató. Dr. Chen Zhen kínai orvosként 1988-ban járt először Magyarországon egy Kína és Európa közötti tudományos együttműködés keretében, majd 1989-ben hivatalos meghívásra érkezett ismét Magyarországra egy 5 fős hagyományos kínai orvos csoport tagjaként. Dr. Chen Zhen - és az orvos csoport többi tagja is - európai orvosokat tanított az elmúlt közel húsz évben az akupunktúra és gyógynövények népgyógyászatban való használatára. Az orvos csoport a hagyományos kínai kultúra és a modern orvostudomány ötvözetében rejlő lehetőségeket kutatja és kívánja hasznosítani az európai emberek egészségmegőrzése céljából, melynek állandó tagja és Közép - Európai vezetője.

A kínai hagyományos gyógyászat egyik alapvető tanácsa: "ételed legyen a gyógyszered". A kínai orvos enyhébb gyengélkedés esetén is sokkal szívesebben írja elő gyógynövények fogyasztását - tea, kapszula, étrend-kiegészítő vagy más formában -, semmint gyógyszerét. Márpedig ilyen állapot jóval többször fordul elő a mindennapi életben, mint gondolnánk. A kínai gyógyászat ugyanis az egészség és a betegség mellett számon tartja a kettő közötti átmeneti, még nem beteg, de már nem egészséges állapotot is, amelyet a fáradtság, levertség, ingerlékenység, rossz közérzet jellemez, s amikor a helyes táplálkozás és az egyszerű étrend-kiegészítők révén még könnyen megelőzhetjük a betegséget. Ahogy a régi kínai mondás tartja:

"Az ember legjobb orvosa a világon - önmaga."