Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekSzürküléseltávolító, színtelen, Biopin (1 l)

Szürküléseltávolító, színtelen, Biopin (1 l)
5 190 Ft/db
Egységár: 5 190 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A már megszürkült kemény és puhafa felületek szürkeségének megszüntetésére és tisztítására használható. A citrusfélék, a kókuszzsírsav és a természet azonos oxálsav természetes hatóanyagaival tisztít.
  • Felhasználási terület: Kemény- vagy puhafa kertibútor illetve faterasz-felületekre.

    Feldolgozás: Használat előtt alaposan fel kell rázni, ecsettel vagy ronggyal vékonyan felhordani. Munkavégzés közben kerüljük a közvetlen napsugárzást a túl gyors száradás elkerülése érdekében. Kb. 15 percig állni hagyjuk, majd egy kefével vagy csiszolószivaccsal és kevés vízzel átdörzsöljük. Egy-két napig hagyjuk száradni majd csiszolópapírral vagy csiszolószivaccsal átcsiszoljuk és biopin kertibútorolajjal, biopin teakolajjal, biopin tekolaj-sprayvel vagy biopin időjárásálló lazúrral kezeljük.

    Kiadósság: 8-10 m2/doboz
    Összetétel:
    víz, oxálsav, kókusztenzid, metilcellulóz, narancsolaj, növényi bázisú emulgátor