Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Linkajánló

Az alábbiakban olyan weblapokat szeretnénk figyelmükbe ajánlani, amelyek témájukban, tartalmukban, illetve a kölcsönösség jegyében vagy egyéb fontos szempontból figyelemreméltónak tartunk. Igyekszünk olyan gondossággal ajánlani ezeket, ahogyan a termékeinket is házhozszállítjuk, de a hivatkozott oldalak tartalma tőlünk teljességgel független és elképzelhető, hogy tartalmuk nem vagy nem teljesen esik egybe a mi véleményünkkel. Kellemes böngészést kívánunk!

A világ rák nélkül
Tények és tévhitek (Szendi Gábor)
Új Germán Orvostudomány
Hogyan mentett meg egy 1.50£-os csokoládé szelet egy maja közösséget a pusztulástól? avagy a Fair-trade és ami mögötte van
Homeopátia - Startlap 
Pszichológia - Blog
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal
A homeopátia tudományos magyarázata
Ökológiai gazdálkodás az EU-ban 
Természetgyógyászat
Knolibri - A tudásmegosztás új köntöse