Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Virágbomba


A Virágbombát eredetileg a gerilla kertészet használta. A gerilla kertészkedés egy mozgalom, melyet Richard Reynolds a 70-es években alapított Londonban, ahonnan tovább terjedt New Yorkba és Európa szerte. Önjelölt gerillák azt a célt tűzték ki, hogy titkos éjszakai akcióik során a nagyvárosok szürke és ugaron hagyott területein virágbombákat helyeznek el. Időközben civil mozgalommá vált, amely azt tűzte ki célul, hogy a kopár tájakra színesebbé tette virágokkal. Minden akciónak egy a célja a város még színesebbé tétele.

Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft