Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekKertibútorolaj, Biopin (0,75 l)

Kertibútorolaj, Biopin (0,75 l)
 • Kertibútorolaj, Biopin (0,75 l)
5 290 Ft/db
Egységár: 7,05 Ft/ml

A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak. A fa mozgása jelentősen csökken. A biopin színtelen kertibútorolaj nem tartalmaz UV-védelem elleni pigmenteket; ha nem akarjuk, hogy szürküljön akkor gyakran kenjük vagy használjunk biopin teak színű kertibútorolajat. Nem tartalmaz biocid hatóanyagot; a puhafa és bükk felületeket nem szabad tartós áztatásnak kitenni.
 • Felhasználási terület: Olajozott kerti bútorok ápolására, alap és befejező kezelésére kemény és puha fa felületekhez.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Első kezelés: A gyantagazdag és járulékos anyagban gazdag trópusi fákat alkohollal érdemes átdörzsölni biopin növényi hígítóval (narancsolaj); a kertibútorolajat először 2-3 rétegben vékonyan egyenletesen felvisszük; a felesleges olajat 10-15 perc múlva egy nem szöszölődő ronggyal letöröljük majd kiszárítjuk; mattselyem felület eléréséhez még egy réteget felviszünk. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva porszáraz, újrafesthető 24-48 óra múlva.

  Felújítás: Az időjárástól és a használattól függően kell kezelni a felületet; az elszürkült felületeket finom csiszolópapírral (220) el kell távolítani; a zsíros felületeket alkohollal át kell törölni; az erősen nedvszívó vagy lestrapált felületeket egyszer ecsettel vékonyan, egyenletesen átkenjük; 10-15 perc múlva visszatöröljük, majd száradni hagyjuk.

  Kiadósság: 9-11 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: ricinusolaj párlat, lenolaj, faolaj, modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Pigmentek és töltőanyagok: ásványi pigmentek
  - Segédanyagok: kovasav, ólom-és báriummentes szárítóadalék