Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Arcápolás


12

Ajakápoló stift, bio, Dr. Hauschka (4,9g)
Hatása: Védő hatású alapápolás, ápolja és védi az ajkak bőrét, enyhe napvédelmet biztosít (ff 3), megelőzi az ajkak kiszáradását, berepedezését.

Bőrállapot: minden bőrállapotnál alkalmazható, mindenek előtt a védelemre szoruló, szárazságra hajlamos bőrnél

Alkalmazása: Szükség szerint, naponta akár többször is alkalmazható. Nem okoz függőséget!

Ajánlása: Ideális védelem a szárazságra hajlamos, érzékeny ajkaknak. Nemes növényi viaszokkal, értékes növényi ... 
2 600 Ft/db
Egységár: 531 Ft/g/
Ajakbalzsam, bio, Dr. Hauschka (4,5ml)
Hatása: Vitalizáló intenzív ápolást biztosít. Megeleveníti és erősíti az ajak bőrét, simítja a száj körüli ráncokat; a száraz, berepedezett, rossz vérellátású ajak ápoló készítménye; a sápadt ajkakat aktivizálja.

Bőrállapot: minden bőrállapothoz alkalmas

Alkalmazása: Pálcával (spatulával) az ujjunkra kenjük, két ujj között képlékennyé tesszük, ezután kenjük az ajkakra.
Nyáron véd a túl erős napfénytől, sós víztől, télen a hidegtől. Szaunázásnál is ... 
2 900 Ft/db
Egységár: 644 Ft/ml/
Ampulla kúra, érzékeny bőrre, bio, Dr. Hauschka
Hatása: Fokozza, aktivizálja a véredények rugalmasságát, kitágult hajszálerek (couperosis), túlérzékenység, kivörösödés, püffedtség esetén oldja a torlódásokat.

Bőrállapot: ideges, érzékeny, foltokra, kivörösödésre hajlamos bőr, couperose, teleangiektasia

Alkalmazása: Mélytisztítóval történt tisztítás után esténként egy ampulla tartalmát kézzel felhordjuk az arcra (ha szükséges, a nyakra is), erős kivörösödés esetén reggelente további egy ampullát hordunk föl a mél... 
6 300 Ft/dob
Egységár: 630 Ft/ampulla/
Ampulla kúra, normál bőrre, bio, Dr. Hauschka
Hatása: Éjszakai kúrakészítmény, min. 28 napig alkalmazzuk. Segíti a bőr egészséges megújulását, ösztönzi saját erőit, normalizálja a nedvesség/zsiradéktermelést, feszessé teszi és megfiatalítja a bőrt.

Bőrállapot: Más típusú kozmetikumok használatáról történő átállásnál, túl száraz, túl zsíros, tisztátalan, érzékeny bőr, valamint a kötőszövet gyengeségére, ráncképződésre való hajlam esetén javasolt készítmény, de minden bőrállapotnál és minden életkorban felfrissíti, ... 
5 900 Ft/dob
Egységár: 590 Ft/ampulla/
Arcápoló olaj, bio, Dr. Hauschka (30ml)
Hatása: A faggyúmirigyek működését szabályozó nappali ápolásra szolgáló készítmény. Használatával normalizálódik a bőr zsírtermelése, fokozza a pórusok rugalmasságát, elősegíti a bőr gyulladásainak gyógyulását, minden bőrállapot esetén véd az időjárás viszontagságai ellen (az egyébként ajánlott készítményhez keverve).

Bőrállapot: - gyulladt, tágpórusú, tisztátalanságra hajlamos bőr
- vegyes bőr esetén hsználata arctejjel keverve javasolt
-... 
7 000 Ft/db
Egységár: 233 Ft/ml/
Arcápoló tej, bio, Dr. Hauschka
Hatása: Nedvességszabályozó nappali ápolást biztosít, ösztönzi a bőr zsiradék/nedvességtermelését, a megereszkedett, ráncosodó, sápadt bőrt frissíti, megeleveníti.

Bőrállapot: normál, száraz, nedvességszegény, megereszkedett, sápadt, ráncképződésre hajlamos bőr

Alkalmazása: Reggelente a mélytisztító és tonik (vagy kúraampulla) után vékonyan, egyenletesen felhordjuk az arcra, nyakra, dekoltázsra, fülcimpákra. Néhány perc alatt a bőr teljesen beszívja, kellemes, fr... 
4 900 Ft/db
Egységár: 163 Ft/ml/
Arcgőzölő koncentrátum, bio, Dr. Hauschka (100ml)
Hatása: Gőzölésnél felfrissíti a bőr vérkeringését, fokozza a bőr kiválasztását aktivizálja a bőr saját védekező erőit. Fertőtlenítő hatású.

Bőrállapot: mindenekelőtt tisztátalan, gyulladt bőr

Alkalmazása: Arcszaunához, gőzöléshez alkalmazható.
Súlyos gyulladások esetén a kitisztítás után, vagy férfiaknak a borotválkozásnál keletkezett kis sérülésekre hígítás nélkül, helyi fertőtlenítésre is használható.
Gőzölésnél kb. 1/2 liter forrásban... 
6 000 Ft/db
Egységár: 60 Ft/ml/
Arctonik tisztátalan bőrre, bio, Dr. Hauschka (100ml)
Hatása: A tisztátalan bőr alapkozmetikuma; érzékeny, tisztátalan bőrnél elősegíti a sebek gyógyulását, szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, frissít, megelevenít, finomabbá teszi a pórusokat, csökkenti a mitesszerképződést.

Bőrállapot: tisztátalan, gyulladt vagy arra hajlamos bőr

Alkalmazása: Reggel és este, mélytisztító használata után nagyvonalúan az arcra, nyakra, dekoltázsra permetezzük, majd a kezünkkel finoman a bőrbe nyomkodjuk (ne használjunk va... 
6 900 Ft/db
Egységár: 69 Ft/ml/
Arctonik, bio, Dr. Hauschka (100ml)
Hatása: Alapkozmetikumként alátámasztja és ösztönzi a bőrfunkciókat, erősíti az anyagcsere-tevékenységet, ezzel fokozza a kötőszövetek duzzadóképességét.

Bőrállapot: normál, száraz és érzékeny, regenerációra szoruló bőr

Alkalmazása: A mélytisztítóval vagy tisztítótejjel történt tisztítás után reggel és este az arc, nyak bőrére permetezzük, kézzel a bőrbe nyomkodjuk. Vattalapot ne használjunk, hogy a mélytisztító bőrön maradt jótékony ápoló szubsztanciáit ne távolí... 
6 300 Ft/db
Egységár: 63 Ft/ml/
Birskrém, bio, Dr. Hauschka (30ml)
Hatása: Intenzív védelmet, finom ápolást biztosít a zsíros-tisztátalan kivételével minden bőrnek. Ideális védelem a külvilág terhelő hatásai (levegőszennyeződés stb.) ellen. Könnyű konzisztenciája következtében ideálisan elosztható, jól beszívódik, finom, bársonyos marad utána a bőr. Az egyensúlytalanságok szabályozására nem alkalmas!

Bőrállapot: normál bőr

Alkalmazása: Reggel a mélytisztító és arctonik (vagy spec. tonik ampulla) után a krémet egyenlete... 
5 600 Ft/db
Egységár: 187 Ft/ml/
Bőrnyugtató pakolás, Dr. Hauschka (30ml)
Célcsoport: Az érzékeny bőrnek. Gyulladásoknál, kivörösödéseknél.

Bőrállapot: A Dr.Hauschka Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre,
gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében.
Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, kisimul, védekező képessége fokozódik.

Alkalmazása: Érzékeny, kivörösödött bőrnél heti 1-2 alkalommal használjuk. Mélytisztító és arctonik után a pakolást nagyvonalúan hordjuk fel az arcra, nyakra, dekoltázsra, a ... 
8 500 Ft/db
Egységár: 283 Ft/ml/
  Dr. Hauschka Med jeges kristályvirág intenzív krém, bio, Dr. Hauschka Med (50ml)
A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve.

Sokak számára ismerősek azok a gyötrő állapotok, amikor a bőr nagyon szárazzá válik és viszket, különösen olyan problémás helyeken, mint az arc, a könyökhajlat vagy a térdhajlat.
Ezekben az esetekben speciális, intenzív ápolásra van szükség, ami javítja a bőr nedvességtartalmát és képes megelőzni a viszketés, vakarás - még intenzívebb viszketés ördögi körének kialakulását.
A Dr.Hauschka Med Jeg... 
7 300 Ft/db
Egységár: 146 Ft/ml/
Könnyű rózsakrém, bio, Dr. Hauschka (30ml)
Hatása: A Dr.Hauschka könnyű rózsakrém rendelkezik híres elődje ápoló tulajdonságaival, mégis könnyebben beszívódik és – kevesebb zsírtartalmának köszönhetően – nagyon könnyen elosztható a bőrön. Illatozó rózsakölteményhez hasonlít. A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával – rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból – a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény szü... 
6 600 Ft/db
Egységár: 220 Ft/ml/
Krémpakolás, bio, Dr. Hauschka (30ml)
Hatása: Elősegíti a bőr természetes savköpenyének fenntartását és helyreállítását, szabályozza a bőr nedvesség és zsírfolyamatait, a száraz, regenerációra szoruló bőrt megeleveníti, a száraz/érzékeny bőrt védi, normalizálja, véd az időjárás viszontagságaitól

Bőrállapot: - normál bőr; érett bőr
- száraz, regenerációra szoruló bőr
- száraz, érzékeny bőr (hámlik, feszül, húzódik)

Alkalmazása: Kúraszerűen: mélytisztítóval történt tisztítás és az... 
10 700 Ft/db
Egységár: 357 Ft/ml/
Labimint ajakápoló, bio, Dr, Hauschka Med (5 ml)
Gyors segítség a feszülő, viszkető ajaknak

A Dr.Hauschka Med Labimint ajakápoló készítmény hűsítően és ápolóan hat az ajkakra és az azok körül kialakult hólyagokra, és idıben alkalmazva megelőzheti a kellemetlenségeket.
A bársonyos bőrérzést biztosító ajakápoló szívét a körömvirág és a halvány kasvirág értékes, frissen préselt nedvei adják, amelyek gyulladáscsökkentő és regenerációt elősegítő hatásaikról ismertek.
A 100 %- ban tiszta gyógy... 
2 400 Ft/db

12

Sorrend: