Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekArctonik, bio, Dr. Hauschka (100ml)

Bio
Arctonik, bio, Dr. Hauschka (100ml)
10 700 Ft/db
Egységár: 107 Ft/ml

Hatása: Alapkozmetikumként alátámasztja és ösztönzi a bőrfunkciókat, erősíti az anyagcsere-tevékenységet, ezzel fokozza a kötőszövetek duzzadóképességét.

Bőrállapot: normál, száraz és érzékeny, regenerációra szoruló bőr

Alkalmazása: A mélytisztítóval vagy tisztítótejjel történt tisztítás után reggel és este az arc, nyak bőrére permetezzük, kézzel a bőrbe nyomkodjuk. Vattalapot ne használjunk, hogy a mélytisztító bőrön maradt jótékony ápoló szubsztanciáit ne távolítsuk el a bőrről! Kúraampullákkal egyidejűleg ne alkalmazzuk!
Nap közben is használható az arc felfrissítésére (pl. utazásnál), ilyenkor
vattalapra permetezve, nyomkodó mozdulatokkal ecseteljük vele az arcot (ne töröljük, dörzsöljük!).

Ajánlása: A Dr.Hauschka kozmetika egyik báziskészítménye. A reggeli és esti tisztítás (mélytisztító krém vagy tisztító tej) után alkalmazzuk. Amennyiben este valamilyen kúraampullával kezeljük arcunkat, úgy azzal egy időben arctonikot ne használjunk!
Napközben gyors tisztításhoz, felfrissüléshez is alkalmazható, férfiak borotválkozás után is használhatják arcvízként.
Ösztönzi a bőr saját erőit, támogatja annak nedvességfolyamatait, segít a bőrfunkciók egyensúlyának megőrzésében.

Összetevők: víz, nyúlszapuka kivonat, alkohol, varázsmogyoró kivonat, éterikus olajok (pl. rózsa, ylang-ylang, levendula)

Sajátosság: A bőrt aktivizáló alapkészítmény nappalra és éjszakára. Használatakor gyakori hiba a vattalapok alkalmazása. Az ilyen felhasználók azután gyakran panaszkodnak, hogy száraz, feszül a bőrük - különösen este, amikor zsírozó készítményt nem alkalmazunk. Ezért fontos, hogy csak kézzel kell a bőrbe nyomkodni a tonikot!
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Dr. Hauschka
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  250 g/db