Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekAmpulla kúra, érzékeny bőrre, bio, Dr. Hauschka (50 ampulla)

Bio
Ampulla kúra, érzékeny bőrre, bio, Dr. Hauschka (50 ampulla)
24 900 Ft/cs
Hatása: Fokozza, aktivizálja a véredények rugalmasságát, kitágult hajszálerek (couperosis), túlérzékenység, kivörösödés, püffedtség esetén oldja a torlódásokat.

Bőrállapot: ideges, érzékeny, foltokra, kivörösödésre hajlamos bőr, couperose, teleangiektasia

Alkalmazása: Mélytisztítóval történt tisztítás után esténként egy ampulla tartalmát kézzel felhordjuk az arcra (ha szükséges, a nyakra is), erős kivörösödés esetén reggelente további egy ampullát hordunk föl a mélytisztítóval történt tisztítás után. A kúrát a bőrállapot javulásáig, de min. 28 napig folytathatjuk (esetleg több hétig is!)
A Dr. Hauschka kozmetikumok használatára történő átállásnál, tavasszal és ősszel regenerációs kúraként alkalmazható, az érett bőr feszesebbé tételére, megfiatalítására (40 év fölött évente 4, 50 fölött 5 kúra, 60 fölött állandóan) javasolt készítmény. Használatával egyidejűleg tonikot ne használjunk!
Kivörösödésre hajlamos bőr esetén feltétlenül kerüljük a hideg-meleg vizes lemosásokat! A mélytisztító krémet csak langyos vízzel távolítsuk el, vagy tisztító tejet használjunk.
Használata után, nappali ápolásnál, arctejjel folytathatjuk a bőr kezelését.

Ajánlása: Az értékes, higított-ritmizált növényi és ásványi alkotórészek erősítik, megnyugtatják az érzékeny bőrt. Érfalakat erősítő hatása következtében az érzékeny, kitágult hajszálerekkel (Couperosis) kapcsolatos vörös foltokra hajlamos bőr állapotának javulását hatékonyan elősegíti. Rendszeresen végzett kúrákkal megelőzhetjük a hajszálerek további, fokozódó kitágulását. A bőr visszanyeri ellenálló képességét, újra eleven, egészségesen sugárzó lesz.

Összetevők: víz, éterikus olajok, nyírfaszén(1), borágó-, kamilla-, csipkebogyó-, istenfa-, varázsmogyoró kivonat(1), veronika-, és tölgykéreg kivonat(1) , gyöngy(1), malachit(1), konyhasó (1): higított-ritmizált formában

Sajátosság: Hatékony készítmény a foltok elhalványítására, a bőr stabilizálására. Az arc területén, lokálisan fellépő couperosis esetén egy ampulla tartalmát hordjuk föl az érintett felületre; egyéb helyekre és a nyakra N ampullát használjunk. Nem pillanatnyi hatású, a változás fokozatosan válik érzékelhetővé. Érzékeny bőrnél fontos: kávéval, teával, disznóhússal, fehér cukorral, alkohollal, dohányzással, erős fűszerekkel nagyon óvatosan bánjunk!
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Dr. Hauschka
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  200 g/cs