Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Bázis


A környezet és az egészség legteljesebb védelmének érdekében a Biopin kizárólag megújuló nyersanyagokat és nem mérgező ásványi pigmenteket használ. Méhviasz, növényi viaszok, természetes gyanták valamint növényi olajok és ásványi pigmentek alkotják a Biopin lakkok, lazúrok és viasztermékek alapját. A termékek fejlesztése során elsődleges szempontok a magas minőség és tartósság, a kiváló ár/teljesítmény arány és a könnyű kezelhetőség profiknak és otthoni felhasználóknak egyaránt.
A Biopin termékek színes termékkatalógusát innen töltheti le.


Higító, Biopin
A biopin Hígító egy univerzális oldószer jó oldási tulajdonságokkal.

Felhasználási terület: Minden oldószeres biopin termékhez és a lenolaj hígításához. Ecset- és szerszámtisztításhoz, zsírtalanításhoz valamint gyanta- és viaszszennyeződések eltávolításához.

Összetétel: izoalifát

Tárolás: Száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Minőségét szinte korlátlan ideig megőrzi.

Kiszerelés: 0,5 l. 1 l.

Specifikus s... 
2 870 Ft/db
Holzwurmfrei favédőszer, színtelen, Biopin
A nyílt pórusú biopin Holzwurmfrei favédőszer gomba elleni védelemhez és rovarok elleni támadáshoz. Biztosítja a védelmet beltéri, fedett kültéri és nedves helyiségekben.

Felhasználási terület: Megakadályozza a gomba- és rovarfertőzést és gátolja a kékülést okozó gomba elszaporodását. Farontó férgek elleni fertőzés megelőzésére és védelmére. Régi fa felületek restaurálásánál. Víznyomásnak nem áll ellen. Hatása révén a fa felismerhetetlen a kártevők számára.

Összetétel: Víz, alumíniumoxid, kovasav, káliumpalmitát, magnéziumoxid, kálium-klorid, zsírsav.

Szín: színtelen

Tárolás: Jól lezárva, száraz, gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös és fagymentes helyen.

Eltarthatóság: Zárt állapotban, legalább 5 évig eltartható.

Kiszerelés: 0,75 l. 2,5 l.

VOC tartalom: EU határértéke: 30 g/l. Ez a termék legfeljebb <1 g/l VOC-t tartalmaz.

Gyulladáspont: nem alkalmazható

Felhasználás: Kenéssel, permetezéssel: kb. 100 ml/m2 rétegenként. Legalább két réteg szükséges.

Száradási idő: További kezelés 24 óra múlva ha a fa teljesen száraz.

Előkészítés: A legjobb eredmény érdekében kérjük minden felhasznált termék adatlapját olvassa el. Az alap száraz, szilárd, tiszta, por, zsírmentes, kezeletlen és nedvszívó kell hogy legyen. Használat előtt alaposan keverje fel. Határozza meg a fertőzés helyét a kezelés megkezdése előtt. A rovarfertőzés feltárásához fúrt lyukakat gondosan teljes mértékben impregnálja pl. egy eldobható fecskendő segítségével.

Felületi elvárások: A felület legyen száraz, por- és zsírmentes.

Feldolgozás: Környezeti és felületi hőmérséklet legalább 10 °C. Kenéssel, permetezéssel, merítéssel vagy impregnálással.
Kezeletlen vagy nedvszívó felületek esetén: Kenéssel, permetezéssel. Legalább két réteg szükséges: a hatás akkor megbízható, ha legalább 2-3 réteget visz fel. A repedéseknél körültekintően járjon el és alaposan kenje át a felületet. A permetezésből származó veszteségeket vegye figyelembe. Merítési és impregnálási feltételek: átitatódás ideje legalább 30 perc. Nedves fa esetén legfeljebb 24 óra. Rovarfertőzöttség esetén: minden látható lyukat töltsön fel biopin Holzwurmfrei favédőszerrel.

Felújítás: Utókezelés: amennyiben a felületet újra kell kezelni, győződjön meg arról, hogy a biopin Holzwurmfrei favédőszert alkalmazták-e a teljes felületre és hogy a felület tökéletesen száraz-e. Ha szükséges, akkor a kristálykirakódásokat ecsettel vagy nedves ruhával távolítsa el. Beltérben valamennyi olaj- és viaszbázisú biopin termékkel tovább lehet kezelni. Kültérben a biopin kültéri termékekkel továbbkezelhető.

Hígítás és szerszámtisztítás: Feldolgozáskész; tiszta vízzel és növényi szappannal.

Biztonsági figyelmeztetés: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: Viseljen gumikesztyűt. Permetezés esetén viseljen hiteles légzésvédő eszközöket. A természetes festékeket gyermekek elől el kell zárni. Ne juttassa talajba, szennyvízbe. Ne használjon acélgyapjút a csiszoláshoz, mert fekete lesz a festés.

Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven tegye a megfelelő hulladéktárolóba tenni. 
5 900 Ft/db
Lenolaj, színtelen, Biopin (0,25 l)
Átlátszó vákumhevített és kifújt lenolaj kül-, és beltéri felületekhez. Mélyen behatol a fába és ezáltal a következő rétegeknek jó tapadást biztosít fémre, fára vagy kőre. Víztaszító, légzésaktív és kiemeli a fán annak jellegzetes színét és erezetét. 
1 520 Ft/db
Egységár: 6 080 Ft/liter/
Lenolaj, színtelen, Biopin (0,75 l)
Átlátszó vákumhevített és kifújt lenolaj kül-, és beltéri felületekhez. Mélyen behatol a fába és ezáltal a következő rétegeknek jó tapadást biztosít fémre, fára vagy kőre. Víztaszító, légzésaktív és kiemeli a fán annak jellegzetes színét és erezetét. 
3 030 Ft/db
Egységár: 4 040 Ft/liter/
Lenolaj, színtelen, Biopin (2,5 l)
Átlátszó vákumhevített és kifújt lenolaj kül-, és beltéri felületekhez. Mélyen behatol a fába és ezáltal a következő rétegeknek jó tapadást biztosít fémre, fára vagy kőre. Víztaszító, légzésaktív és kiemeli a fán annak jellegzetes színét és erezetét. 
8 090 Ft/db
Egységár: 3 236 Ft/liter/

Sorrend: