Részletek
Felhasználása: leggyakrabban kását készítenek belőle, de köretként és levesbetétként is használható.
Lisztjéből tészta, palacsinta és kenyér is készíthető (más liszttel keverve).
Elkészítése: a hántolt hajdinaszemeket egyes helyeken főzés előtt megpörkölik, ami a belőle készült ételeknek kellemes dió ízt és illatot kölcsönöz.
Javasolt a hajdinát az elkészítés előtt néhány órával beáztatni, melynek hatására a szemek jelentős mértékben kb. négyszeresére dagadnak, a főzési idő pedig 20-30 percre rövidül.
Lisztjéből tészta, palacsinta és kenyér is készíthető (más liszttel keverve).
Elkészítése: a hántolt hajdinaszemeket egyes helyeken főzés előtt megpörkölik, ami a belőle készült ételeknek kellemes dió ízt és illatot kölcsönöz.
Javasolt a hajdinát az elkészítés előtt néhány órával beáztatni, melynek hatására a szemek jelentős mértékben kb. négyszeresére dagadnak, a főzési idő pedig 20-30 percre rövidül.
Adatok
Gyártó
Biorganik
Státusz
Bio
Tömeg
500 g/cs
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány