Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekPollengrape tea (anti allergy), filteres, Dr. Chen patika (15 db- os)

Pollengrape tea (anti allergy), filteres, Dr. Chen patika (15 db- os)
1 150 Ft/cs
Egységár: 58 Ft/db
Ez a termék szőlőmag-kivonatot és különleges gyógynövény-keveréket tartalmaz. A szőlőmag-kivonat hatóanyaga az OPC (oligometric proanthocyanidin), amelynek antioxidáns-képessége ötvenszer hatékonyabb, mint az E-vitaminé, és hússzor hatékonyabb, mint a C-vitaminé.

Kombinált gyógynövény-összetételének köszönhetően a Pollengrape egyensúlyba hozza a felborult immunrendszert, erősíti és energiával tölti fel a szervezetet. Semlegesíti és kiűzi a szervezetből a káros szabadgyököket, egyben regenerálja a sérült sejthártyát. Az egészséges sejthártya csak így tudja megakadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, visszaállítva ezzel a felborult egyensúlyt.

A Pollengrape sokkal erősebb védőhatást biztosít sejtjeinknek, egyben nagyfokú segítséget nyújt az allergia és a candidás megbetegedések megelőzésében és kezelésében.

  • A tea felhasználási javaslata: 1 teafiltert 3dl vízben, 3-6 percig forralni, vagy 3dl vízzel leforrázni és 10-15 percig állni hagyni. Megelőzésre napi 1-2 filterből készült teát fogyasszunk. Súlyosabb esetben napi 2-3 filterből készült tea elfogyasztása ajánlott. Egy kanál mézzel a tea hatása fokozható a köhögési tünetek enyhítésére.
  • Származási hely
    Kína
    Gyártó
    Dr Chen Patika