Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekGinseng gingko és zöldtea keverék, filteres, Dr. Chen patika (20 db- os)

Ginseng gingko és zöldtea keverék, filteres, Dr. Chen patika (20 db- os)
890 Ft/cs
A Ginkgo biloba (magyarul páfrányfenyő) a ma élő legöregebb magvas faj, és a Panax ginseng – az „élet gyökere” – összekeverve különleges elixírt alkotnak. A Ginkgo hatóanyagai szabadgyök-lekötő hatásúak, így lassítják az öregedés folyamatait. Serkentik az agyi vérkeringést, csökkentve az agyérelmeszesedés kockázatát. Ezt a „mindent gyógyító” Ginsenggel társítva olyan különleges elixírt kapunk, amely mozgósítja a szervezet energiatartalékait, erősíti az immunrendszert, valamint javítja a szellemi teljesítményt és a koncentrálóképességet.
  • Felhasználási javaslat: 1 teafiltert egy csészényi forrásban lévő vízzel leforrázunk és 5-10 percig állni hagyjuk. Naponta 1-2 csészényi tea elfogyasztása javasolt. Ízlés szerint ízesíthetjük.
  • Származási hely
    Kína
    Gyártó
    Dr Chen Patika