Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekSzűztea kapszula (Jiangzhi Tongshu San), Dr. Chen patika (80*500mg)

Szűztea kapszula (Jiangzhi Tongshu San), Dr. Chen patika (80*500mg)
3 290 Ft/cs
Magyarországon immár több, mint tíz éve kapható a közkedvelt Jiangzhi Tongshu San (Szűztea) termékcsalád, melynek egyik fontos tagja a Szűztea kapszulázott formája. Népszerűségét fokozatos és egyenletes fogyasztóhatásának köszönheti, nem meríti ki a szervezetet, hosszabb ideig tartó használata során sem volt tapasztalható mellékhatás. Javítja a zsíranyagcserét, szabályozza a koleszterinszintet és a vérnyomást, csökkenti az étvágyat.
Székrekedés esetén a méreganyagok a bélből újra visszakerülhetnek a szervezetbe, ami gyakran pattanásos, durva tapintású bőrt eredményez. A Jiangzhi Tongshu San (Szűztea) méregtelenítő, emésztést helyreállító hatása eredményeként megszépíti a gyulladt, aknés bőrt.


  • Adagolás: naponta 3 x 1-2 kapszula bevétele javasolt.
  • Származási hely
    Kína
    Gyártó
    Dr Chen Patika