Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekAlga kapszula (natural spirulina), Dr. Chen patika (60*250mg)

Alga kapszula (natural spirulina), Dr. Chen patika (60*250mg)
1 150 Ft/cs
A tenger olyan számunkra, akár egy feneketlen energiaforrás. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelemek tárháza, amelyek leginkább az algákban halmozódnak fel. Ezért is hívjuk az algát TENGERI MULTIVITAMINNAK. Az algakapszula étrend-kiegészítő, és a tengeri algasaláta, amelyek egyaránt bővelkednek jódban, rövid idő alatt helyreállítják fizikai erőnlétünket. Az alga animosav-, fehérje- és vitamin-tartalma révén hozzájárul mindennapi tápanyag-szükségletünk pótlásához, optimalizálja a zsírsav-szintet és a megfelelő testsúlyt. Nyomelemei erősítik a betegségekkel szembeni ellenálló-képességet, rostjai felszívják a méreganyagokat, gátolják a káros nehézfémek beépülését a szervezetbe, és puhává varázsolják a durva, repedezett bőrt. Hatását irodalmi adatok igazolják.


  • Adagolás: naponta 2 x 3-4 kapszula bevétele javasolt.
  • Származási hely
    Kína
    Gyártó
    Dr Chen Patika