Részletek
A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása.
A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához.
A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan magába szívja a paradicsom- vagy más szószokat.
A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához.
A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan magába szívja a paradicsom- vagy más szószokat.
Adatok
Származási hely
Olaszország
Gyártó
Alce Nero
Státusz
Bio Gluténmentes
Tömeg
250 g/cs
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
![SSL Certificate SSL Certificate](https://biobarlang.hu/!common_design/own/image/logo/certificate/logo_positivessl.png)