Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekArabella elektromos gabonaőrlő - asztali malom

Arabella elektromos gabonaőrlő - asztali malom
142 900 Ft/db
Egységár: 20 Ft/g
Bármilyen száraz magot megbízhatóan és könnyedén megőrölhetünk a segítségével, így 5-10 perc alatt 1kg friss, és teljes értékű lisztet nyerhetünk. A malmot egy 200 W-os villanymotor működteti. A malomtest kiváló minőségű hársfából készül, lekerekített, esztétikus kivitelben. Az őrlést nagy élettartamú malomkövek végzik, amelyek rendkívül kemény kerámia kötéses korundszemcséket tartalmaznak. Megbízhatósága és kitűnő ár/érték aránya miatt igen népszerű. - Súlya: 7,3 Kg - Magassága: 31 cm - Csésze űrtartalom: 0,7 L - Malomkő: átmérő 90 mm - Teljesítmény: 6-10 kg/h a kívánt szemcsemérettől függően - Motor: 220 V/200W /1300 U
ERRE A TERMÉKRE NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ VÉGÖSSZEGI KEDVEZMÉNY! TECHNIKAI OKOKBÓL A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA MÉG TARTALMAZHATJA A KEDVEZMÉNYT, DE UTÓLAG TÖRÖLJÜK (az erre a termékre eső kedvezmény-részt)!
  • Tömeg
    8 kg/db