Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekDUO kézi malom és pelyhesítő

DUO kézi malom és pelyhesítő
 • DUO kézi malom és pelyhesítő
109 900 Ft/db
Egységár: 20 Ft/g
Ez a kézi hajtású malom nagyszerű megoldás gabonaőrlésre, illetve pelyhesítésre. Készíthetünk vele tetszés szerinti finomságú liszteket vagy akár gabona pelyhet is, attól függően, hogy a magot a két részre osztott garat melyik felébe öntjük. Megbízható, kiforrott technológia, mely napi rendszeres használatnál is hosszú élettartamot garantál. Valódi, kemény és illatos bükkfából készül. - Súlya: 5,5 kg - Magasság: 30 cm - Csésze űrtartalom: 0,5/ 0,3 L - Kúpos malomkő - Fém zúzóhenger - Teljesítmény: 1-1,6 kg/h - Malomtest: bükkfa
ERRE A TERMÉKRE NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ VÉGÖSSZEGI KEDVEZMÉNY! TECHNIKAI OKOKBÓL A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA MÉG TARTALMAZHATJA A KEDVEZMÉNYT, DE UTÓLAG TÖRÖLJÜK (az erre a termékre eső kedvezmény-részt)!
 • Súlya: 5,5 kg

  Magasság: 30 cm

  Csésze űrtartalom: 0,5/0,3 l

  Kúpos malomkő - Fém zúzóhenger

  Malomtest: bükkfa

  Teljesítmény: 1-1,6 kg/h pehely, illetve 6-8kg/h liszt.
 • Tömeg
  6 kg/db
 • Vásárlái kedvezményt a termékre nem tudunk adni!!!