Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekHerbal Cure gyógyító masszázs krém, Dr. Chen patika (70ml)

Herbal Cure gyógyító masszázs krém, Dr. Chen patika (70ml)
Az elkészítésekor alkalmazott legújabb technológiának köszönhetően a masszázskrém – más, hasonló típusú olajakkal ellentétben – az érzékenyebb bõrt sem irritálja, ruhával érintkezve azon nem hagy foltot.
A krém több masszázs-mester receptje alapján, tudományosan összeállított, különleges hatású aromás gyógynövények kivonatából készül. Használható ízületi gyulladás esetén, reumatikus betegségekre, masszázs- és akupresszúrás kezelésekhez, sporthúzódások, izomláz megszüntetésére, ficam, zúzódás, rándulás esetén, fejfájás enyhítésére, valamint karcsúsító hatású, a problémás területeken (has, comb, fenék) bemasszírozva.
  • Származási hely
    Kína
    Gyártó
    Dr Chen Patika