Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekHerbal Cure gyógyító masszázs krém, Dr. Chen patika (70ml)

Herbal Cure gyógyító masszázs krém, Dr. Chen patika (70ml)
1 890 Ft/db
Az elkészítésekor alkalmazott legújabb technológiának köszönhetően a masszázskrém – más, hasonló típusú olajakkal ellentétben – az érzékenyebb bõrt sem irritálja, ruhával érintkezve azon nem hagy foltot.
A krém több masszázs-mester receptje alapján, tudományosan összeállított, különleges hatású aromás gyógynövények kivonatából készül. Használható ízületi gyulladás esetén, reumatikus betegségekre, masszázs- és akupresszúrás kezelésekhez, sporthúzódások, izomláz megszüntetésére, ficam, zúzódás, rándulás esetén, fejfájás enyhítésére, valamint karcsúsító hatású, a problémás területeken (has, comb, fenék) bemasszírozva.
  • Származási hely
    Kína
    Gyártó
    Dr Chen Patika