Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekHajólakk, színtelen, Biopin (0,375 l)

Hajólakk, színtelen, Biopin (0,375 l)
6 890 Ft/db
Egységár: 18 373 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin hajólakk egy hagyományos faolaj-lakk. Kíváló terülésű, rugalmas felületet képez és megfelel a legmagasabb követelményeknek. A szélsőséges időjárási viszonyoknak, a tengervíznek és a dörzsölésnek kitűnően ellenáll. Jó beszívódási és tapadási képességgel rendelkezik és szakszerű felhasználás esetén hosszú éveken keresztül ellenálló marad a napfény UV sugárzásával szemben. Magasfényű.
 • Felhasználási terület: Hajóépítésnél a befejező kezelés.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 Celsius-fok. Felhordható mázolással, hengerrel, szórással vékonyan és egyenletesen. Felhordás alatt közvetlen napsugárzásnak nem szabad kitenni. Rétegek között csiszolni kell. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 5-7 óra múlva porszáraz, újrafesthető 12-24 óra múlva, teljes kikeményedés 1-2 nap után.

  Új felület: A fa nedvszívó képességétől függően 2-3 réteg hajólakk hígítatlanul.

  Felújítás: A régi felületeket eltávolítani, és 1-2 réteg hajólakkot felvinni.

  Kiadósság: 4-5 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: faolaj, modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólommentes szárítóadalék