Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekHajóolaj, színtelen, Biopin (0,375 l)

Hajóolaj, színtelen, Biopin (0,375 l)
6 490 Ft/db
Egységár: 17 307 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin hajóolaj egy hagyományos skandináv fafelületkezelési módszert követ, így különlegesen jól bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat mivel a lenolaj és faolaj (kínai tungfa olaja) speciális párlatát tartalmazza. Hosszantartón és különlegesen tengervízálló és rugalmas felületet képez. Jó beszívódási és tapadási képességgel rendelkezik és szakszerű felhasználás esetén hosszú éveken keresztül ellenálló marad a napfény UV sugárzásával szemben. Magasfényű.
 • Felhasználási terület: Hajótörzsek, kajüt felépítmények, árbócok rétegképző fafelületkezelésére. Fafedélzetek, hajólépcsők olajos impregnálására alkalmas. Amennyiben ezeken a felületeken filmképző felületeket szeretnénk elérni a hajólakkot kell használni. Nedvszívó fafelületek alapozásához a hajólakkal való lezárás előtt.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 Celsius-fok. Felhordható mázolással, hengerrel, szórással vékonyan és egyenletesen. Felhordás alatt közvetlen napsugárzásnak nem szabad kitenni. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 5-7 óra múlva porszáraz, újrafesthető 12-24 óra múlva, teljes kikeményedés 1 hét után.

  Új felület: A fa nedvszívó képességétől függően 3-5 réteg hajóolaj hígítatlanul. Vékony filmréteget képez.

  Felújítás: A régi felületeket megtisztítani, és új réteget felvinni.

  Kiadósság: 4-5 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: tungfaolaj, lenolaj, modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólommentes szárítóadalék