Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekBútorlakk, színtelen, Biopin (0,75 l)

Bútorlakk, színtelen, Biopin (0,75 l)
7 490 Ft/db
Egységár: 9,99 Ft/ml
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

Selyemfényű, oldószermentes védőréteg beltéri nemesítő kezeléshez. A biopin bútorlakk egy víztaszító, könnyen kezelhető felületet ad, amely hosszantartó rugalmasság mellett jó tapadást biztosít.
 • Felhasználási terület: Színtelen lakkozott bútorlakk, fa felületek, gyerekjátékok stb. kezelésére beltérben. Járulékos anyagokban gazdag fák esetén mint pl. tölgy, gesztenye és néhány trópusi fafaj valamint a parafák, furnérok, OSB padlók ragasztóanyagának lágyítóanyaga erőteljesen lassíthatják a száradást, vagy elszíneződést okozhatnak, ezért próbakezelést kell végezni. Padlókhoz a biopin padlólakk ajánlott.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Használat előtt jól fel kell keverni. Vékonyan és egyenletesen ecsettel vagy hengerrel vihető fel. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-4 óra múlva porszáraz, óvatosan csiszolható és újrafesthető 8-12 óra múlva.

  Új felület: Két réteg biopin bútorlakkal; első rétegnél kb. 10 % vízzel felhígítani.

  Felújítás: A régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-2 réteg bútorlakkot felvinni. Sérült felületeket teljesen eltávolítani, majd új réteget felvinni.

  Kiadósság: 9-10 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolajpárlat, tungfaolaj és modifikált kolofónium
  - Oldószer: víz
  - Segédanyagok: növényi bázisú emulgeátor, metilcellulóz, ólom- és báriummentes stabilizátor