Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekIdőjárásálló festék, Biopin (0,75 l)

Időjárásálló festék, Biopin (0,75 l)
 • Időjárásálló festék, Biopin (0,75 l)
6 790 Ft/db

A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin időjárásálló festék egy kültéri színes vastag fedőlazúr, tartós nyíltpórusú fakezeléshez. Jó beszívódási képességgel rendelkezik és igen jó víz és időjárásálló. A felület hosszú távon rugalmas marad. Nem repedezik, nem pereg le, ezért különösen könnyen felújítható. Szakszerű felvitel esetén jó UV-védelmet nyújt. Egy réteg után selyemfényű, két réteg után magasfényű.
 • Felhasználási terület: kültéri puha és keményfák kezelésére, pl.: gerendaházak, autóbeállók, kerti bútorok. A trópusi fák, a tölgy és a járulékos anyagban gazdag fák, lassítják a száradás folyamatát vagy elszíneződhetnek, ezért nem látható helyen végezzünk próbakezelést.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Az időjárásálló festéket használat előtt jól fel kell keverni és ecsettel vékonyan és egyenletesen rostirányba felhordani. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva porszáraz, újrafesthető 24 óra múlva.

  Új felület kezelése: 2x időjárásálló festékkel.

  Felújítás: a régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-2 réteg időjárásálló festéket felvinni.

  Kiadósság: 8-10 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolaj, ricinusolaj, faolaj, modifikált-kolofónium
  - Oldószer: víz
  - Pigmentek és töltőanyagok: föld- és ásványi pigmentek
  - Segédanyagok: növényi alapú emulgátor, ólom-és báriummentes stabilizátorok és száraz-anyagok, metilcellulóz