Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekPadlólakk, színtelen, Biopin (0,75 l)

Padlólakk, színtelen, Biopin (0,75 l)
7 990 Ft/db
Egységár: 10,65 Ft/ml
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

Selyemfényű, oldószermentes lakk strapabíró felületnemesítéshez beltérben. A biopin padlólakk víz- és szennyeződés álló felületet alkot. Magas növényi olaj tartalmának köszön-hetően jó beszívódó és tapadási képességekkel rendelkezik, hosszútávon rugalmas.
 • Felhasználási terület: Fa és parafa padlók, parketták felületére beltérben. Járulékos anyagokban gazdag fák esetén mint pl. tölgy, gesztenye és néhány trópusi fafaj valamint a parafák, furnérok, OSB padlók ragasztóanyagának lágyítóanyaga erőteljesen lassíthatják a száradást vagy elszíneződést okozhatnak ezért próbakezelést kell végezni.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Használat előtt jól keverjük fel. Vékonyan és egyenletesen ecsettel vagy hengerrel vihető fel. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva polírozható, csiszolás és újabb réteg 12-24 óra múlva.

  Új felület: Három réteg biopin padlólakkal; első rétegnél 10-20 % vízzel felhígítani.

  Felújítás: A régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-2 réteg padlólakkot felvinni. Sérült felületeket teljesen átcsiszolni, majd új réteget felvinni.

  Kiadósság: 9-11 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolaj párlat, faolaj és modifikált kolofónium, ricinusolaj
  - Oldószer: víz
  - Segédanyagok: növényi bázisú emulgeáló, ólom- és báriummentes szárítóadalék és stabilizátor