Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekPadlóviasz, színtelen, Biopin (2,5 l)

Padlóviasz, színtelen, Biopin (2,5 l)
19 990 Ft/db
Egységár: 7 996 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

Oldószermentes, folyékony viasz természetes viaszokból és növényi olajokból beltéri felületkezeléshez. A padlóviasszal kezelt felületek víz- és szennytaszítóak, antisztatikus, légzésaktív. Selyemfényűre polírozható.
 • Felhasználási terület: Kezeletlen ill. olajozott beltéri fa- és parafapadlók felületkezeléséhez.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: A feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Használat előtt jól fel kell keverni. A felületet finoman előcsiszolni és a padlóviaszt felvinni ecsettel vagy szivaccsal. Az erősen igénybevett felületrészeket vagy nem teljes rétegképződés esetén második réteg felvitele lehetséges. 3-4 óra múlva puha ronggyal vagy polirozókefével felfényesíteni. Gépi polirozásnál 12-24 óra várakozási idő szükséges.

  Utókezelés: Nedves áttörléshez csak vizes vagy gyengéd tisztítószert használjunk; esetenként a felmosóvízbe 1 kupaknyi biopin padlóápoló szert kell rakni.

  Felújítás: Lakkozott padlót teljesen lecsiszolni, majd mint új felületkezelésnél eljárni; az elöregedett felületeket megtisztítani és padlóviasszal átdolgozni végül polírozni; az újraviaszolás a viaszréteg teljes elkopása előtt történjék.

  Kiadósság: 35-50 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: karnaubaviasz, méhviasz, lenolaj, tungaolaj
  - Oldószer: víz
  - Segédanyagok: növényi bázisú emulgeálószer, ólom- és báriummentes szárítóadalék és stabilizátor