Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekPadlóolaj, színtelen, Biopin (2,5 l)

Padlóolaj, színtelen, Biopin (2,5 l)
18 790 Ft/db
Egységár: 7 516 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin padlóolaj 100 %-ig oldószermentes, légzésaktív, alapozó, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen behatol az alapba, ezáltal védi a vízzel szemben és ideális alapot biztosít a viaszolás előtt.
 • Felhasználási terület: kezeletlen fa felületek (padlók, konyhai munkalapok) és parafapadló alapozására beltérben. Járulékos anyagokban gazdag fák esetén mint pl. tölgy, gesztenye és néhány trópusi fafaj valamint a parafák, furnérok, OSB padlók ragasztóanyagának lágyítóanyaga erőteljesen lassíthatják a száradást vagy elszíneződést okozhatnak.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Használat előtt jól fel kell keverni. Vékonyan és egyenletesen ecsettel vagy hengerrel vihető fel. Egy réteget kell felvinni, ha biopin padlólakkal lesz továbbkezelve. Minden más esetben 1-3 réteg padlóolajat viszünk fel amíg az alap teljesen átitatódik. A be nem szívódott olajt 15 percenként egy ronggyal visszatöröljük vagy bedörzsöljük. Lendületesen dolgozzunk. Végül hagyjuk alaposan megszáradni. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 8-10 óra múlva száraz és csiszolható, további kezelés 12-24 óra múlva.

  További kezelés: A padlókat biopin padlóviasszal vagy padlólakkal kezeljük. Az olajozott egyéb felületek száradás után finoman átcsiszoljuk és befejezésként finom ronggyal kevés padlóolajjal finoman bedörzsöljük. Ezt a kezelést időről időre ismételjük meg.

  Kiadósság: 30-36 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolaj, faolaj
  - Oldószer: víz
  - Segédanyagok: növényi bázisú emulgeáló, kobalt-linolsav (ólommentes szárítóadalék), metilcellulóz