Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekKeményviasz-olaj, színtelen, Biopin (0,75 l)

Keményviasz-olaj, színtelen, Biopin (0,75 l)
9 290 Ft/db
Egységár: 12,39 Ft/ml
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin keményviasz-olaj növényi olajokból, viaszokból és gyantákból álló légzésaktív természetes felületkezelő anyag fa és parafa padlók kezeléséhez. Nagyon kopásálló, és kitűnően ellenáll a szennyeződésnek és a nedvességnek.
 • Felhasználási terület: Alap és befejező kezelés kezeletlen vagy olajozott parafa, fa és OSB padlókhoz.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. Olajos trópusi fák pl: merbau vagy teak esetében próbakezelést kell végezni; durva alapokat gondosan meg kell csiszolni; erősen nedvszívó alapok esetében mint bükk vagy parafa 1x biopin természetes keményolajjal kell alapozni.

  Alapkezelés: A feldolgozási hőmérséklet legalább 12 Celsius-fok. A keményviasz-olajat vékonyan és egyenletesen kell felhordani simítólappal, padlókefével vagy moherhengerrel. A gépi felhordáshoz kérje a műszaki adatlapot. Az első réteg után hagyjuk megszáradni és a félig kész felületet polírpaddal polírozzuk, majd felvisszük a második réteget. Magasabb fény eléréséhez száradás után fehér polírpaddal polírozunk. Kis felület esetében padló vagy excentercsiszoló polírpadjával polírozunk. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 6-8 óra múlva porszáraz, további kezelés 12 óra múlva.

  Ápolás: Elsősorban szárazon tisztítsuk. Nedves tisztításnál ne használjunk agresszív tisztítószert, csak nyirkosan töröljük és alkalomszerűen biopin padlóápolószerrel és vízzel tisztítsuk. Erősen elkopott felület esetén a keményviaszolajos utókezelést megismételjük.

  Kiadósság: 20-25 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: tungfaolaj párlat, lenolaj, modifikált kolofónium, karnaubaviasz
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék, bentonit, etanol, víz