Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekFalfesték, fehér, Biopin (10 l)

Falfesték, fehér, Biopin (10 l)
 • Falfesték, fehér, Biopin (10 l)
28 990 Ft/db
Egységár: 2 899 Ft/l
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin falfesték egy oldószermentes, igen kiadós, matt fehér, jó fedőhatású falfesték plafon és fal felületekre beltérben. Légzésaktív és színkialakításhoz biopin színezőpasztákkal színre keverhető.
 • Felhasználási terület: régi jól tapadó falfestékre, ásványi alapokra valamint fűrészporos, üvegszálas, textil és papír tapétára beltérben.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és az ásványi alapoknak kémiailag semlegesnek kell lennie. A nem jól tapadó régi festékrétegeket lekaparjuk, az enyves festékrétegeket adott esetben teljesen lemossuk.

  Feldolgozás: A feldolgozási hőmérséklet legalább 12 Celsius-fok. Felhordásra kész állapotú, de szükség esetén vízzel hígítható; használat előtt jól felkeverjük és korongecsettel, hengerrel vagy szórással felhordjuk; általában egy réteg elég. Fűrészporos tapéta és egyéb erősen szívó felületet vagy kontrasztgazdag sötét alapokra egy második réteg is szükséges lehet. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 4-5 óra múlva újrafesthető, teljes száradás 24 óra múlva.

  Kiadósság: 60-72 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: tungfaolaj, saflorolaj, modifikált kolofónium
  - Oldószer: víz
  - Pigmentek és töltőanyagok: titándioxid, lithopone (fehéragyag)
  - Segédanyagok: metilcellulóz, növényi bázisú emulgeálószer, ólom- és báriummentes szárító-adalék kombináció és stabilizátor