Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTeak-olaj, színtelen, Biopin (0,5 l)

Teak-olaj, színtelen, Biopin (0,5 l)
3 990 Ft/db
Egységár: 7 980 Ft/liter
Ápoló és védő színtelen, speciális készítmény növényi nyersanyagokból. A fa erezetét, színét kiemeli. A felületnek enyhén selymes fényt kölcsönöz, amely víz- és szennytaszító.
 • Felhasználási terület: Olajozott fák utókezeléséhez, valamint beltéri kezeletlen keményfa bútorok (teak, paliszander, akác) és puhafa felületek (borovi- és lucfenyők) alapkezelésére. Időjárásálló faanyagokra pl. teak és akác fákon kültérben is használható.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. Magas olajtartalmú fákat (pl.: teak) először biopin növényi hígítóval (narancsolaj) áttörölni.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 Celsius-fok. A teak-olajat ecsettel 1-2-szer egyenletesen felvinni. A be nem szívódott olajat 10 perc múlva puha ronggyal áttörölni, majd száradás után a felületet még egyszer olajos ronggyal átdörzsölni.

  Profi tipp: Kezeletlen teakfát teak-olajjal bekenni és rostirányban finom csiszolópapírral (240) a fába azonnal becsiszolni. A felületet letörölni és száradni hagyni. Ezután enyhén olajos ronggyal a felületet többször vékonyan átdörzsölni, köztes száradást biztosítani.

  Ápolás: A felületet megtisztítani. Zsíros foltokat biopin növényolaj hígítóval (narancsolaj) ledörzsölni. Nem szálalódó ronggyal kevés teak-olajat vékonyan a felületre dörzsölni majd száradni hagyni.

  Kiadósság: 6-9 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: ricinusolaj párlat, lenolaj, faolaj és modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék