Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekMéhviasz, színtelen, Biopin (0,25 l)

Méhviasz, színtelen, Biopin (0,25 l)
4 490 Ft/db
Egységár: 18 Ft/ml
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

Méhviaszkészítmény beltéri felületkezeléshez. A méhviasszal kezelt anyagok sima, selyem-fényű felületet adnak. Légzésaktív, antisztatikus és víztaszító felületet képez.
 • Felhasználási terület: Beltéri olajozott, viaszolt vagy lazúrral kezelt kemény- és puhafák utókezelésére és javítására, valamint bútorpolitúrozásra. Kiválóan alkalmas gyerekjátékokra és rendszeres cipőápolásra.

  Feldolgozás: Lakkozott vagy lazúrozott felületeket teljesen lecsiszolni, majd mint a kezeletlen fák esetében biopin lenolajjal, biopin alapozó olajjal vagy biopin természetes keményolajjal alapozni majd hagyjuk megszáradni; adott esetben köztes csiszolást végezni. A méhviaszt puha ruhával vékonyan és egyenletesen kell felvinni, 20 perc múlva ruhával vagy kefével felfényesíteni (polírozni). Szobahőmérsékleten 10-20 perc alatt beszívódik és polírozható, végső kikeményedését néhány óra múlva éri el.

  Ápolása: A méhviasszal kezelt felületre kerülő folyadékot ne hagyjuk beszáradni, mihamarabb le kell törölni.

  Kiadósság: 7 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: méhviasz, karnaubaviasz
  - Oldószer: citrusterpén