Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekMéhviaszbalzsam, színtelen, Biopin (0,5 l)

Méhviaszbalzsam, színtelen, Biopin (0,5 l)
6 490 Ft/db
Egységár: 12 980 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin méhviaszbalzsam egy oldószermentes, színtelen viaszkészítmény beltéri felületek nemesítésére, ápolására. Növényi olajok és valódi méhviasz a fa karakterét kiemeli és hangsúlyozza; a kezelt felület víztaszító, antisztatikus és légzésaktív marad.
 • Felhasználási terület: Kezeletlen vagy alapozott fa felületre beltérben; pl.: bútor (új vagy antik) beltéri ajtó, fajáték, lambéria, bútorok, beltéri ajtók, gyerekjátékok, stb. Sima bőrfelületek (cipő, táska) impregnálására is alkalmas.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. Trópusi fánál és tölgyfánál próbakezelést kell végezni.

  Feldolgozás: A feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Használat előtt jól fel kell keverni, vékonyan egyenletesen szálirányban ecsettel vagy ronggyal felhordani. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva polírozható, átszáradás 24-48 óra múlva.

  Alapozás: A magas minőség eléréséhez biopin alapozó olajjal kezeljük először, majd finoman megcsiszoljuk és 1-2 réteg méhviaszbalzsamot viszünk fel. Száradás után kefével vagy ronggyal polírozzuk.

  Felújítás: Vízfoltok ill. kisebb sérülések kiküszöbölésére, valamint kopott felületek felfrissítéséhez kevés balzsamot vékonyan ronggyal felvisszük majd száradás után polírozzuk.

  Kiadósság: 8-12 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: méhviasz, karnaubaviasz, lenolaj, tungfaolaj
  - Oldószer: víz
  - Segédanyagok: kobalt-linolsav (ólommentes szárítóadalék), növényi bázisú emulgeáló, metilcellulóz