Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTermészetes keményviasz, színtelen, Biopin (0,75 l)

Természetes keményviasz, színtelen, Biopin (0,75 l)
9 590 Ft/db
Egységár: 12 787 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez. Száradás után alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre.
 • Felhasználási terület: Beltérben, erős igénybevételnek kitett fafelületek, fapadlók, kezeletlen konyhai munkalapok, kezeletlen parafapadló befejező kezelésére, valamint mázatlan kerámia kezelésére.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie, az ásványi felületeknek kémiailag semlegesnek kell lennie. Biopin természetes keményolajjal vagy biopin alapozó olajjal (padlóknál nem) alapozunk. Száradás után finom csiszolópapírral átcsiszoljuk.

  Feldolgozás: A feldolgozási hőmérséklet legalább 8 Celsius-fok. A keményviaszt egy nem szálalódó ronggyal vagy nagyobb felületek esetében tárcsás polírozógéppel visszük fel. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-6 óra múlva porszáraz és polírozható.

  Viaszolt felület elkészítése: Egyszer, vékonyan egyenletesen felhordjuk a keményviaszt, majd 3-6 óra múlva nem szálalódó ronggyal, polírozógéppel vagy padlófényesítővel stb. felpolírozzuk; a felületet eleinte óvatosan terheljük; szükség esetén még egy réteg keményviaszt vigyünk fel.

  Ápolása: Enyhén szappanos vízzel, esetenként biopin padlóápolóval tisztítsuk; erős elhasználódás esetén tisztítsuk meg a felületet és egy réteg biopin természetes keményviaszt vigyünk fel.

  Kiadósság: 18-22 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: méhviasz, karnaubaviasz, lenolaj
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék