Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTermészetes gyanta impregnáló olaj, színtelen, Biopin (10 l)

Természetes gyanta impregnáló olaj, színtelen, Biopin (10 l)
55 690 Ft/db
Egységár: 5 569 Ft/liter
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin impregnáló olaj, növényi olajokból és fenyőgyantából, kültéri és beltéri használatra készült, színtelen, alapozó és impregnáló olaj. Víztaszító alapkezelés kemény és puhafákhoz. Mélyen beszívódik, és megfelelő alapot biztosít a következő réteg számára. Elmélyíti a fa színét.
 • Felhasználási terület: kültéri fa felületek impregnálásához valamint beltéri és kültéri alapozáshoz lakk és lazúr felületkezelés előtt.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és nedvszívónak kell lennie.

  Feldolgozás: 8 Celsius fok alatt ne használjuk. Használat előtt jól fel kell keverni; vékonyan és egyenletesen hordjuk fel ecsettel, szórással, vagy mártással.

  Kiadósság: 108-132 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: faolaj párlat, modifikált kolofónium, lenolaj
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék