Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTermészetes gyanta impregnáló olaj, színtelen, Biopin (0,75 l)

Természetes gyanta impregnáló olaj, színtelen, Biopin (0,75 l)
4 590 Ft/db
Egységár: 6 120 Ft/liter
A biopin impregnáló olaj, növényi olajokból és fenyőgyantából, kültéri és beltéri használatra készült, színtelen, alapozó és impregnáló olaj. Víztaszító alapkezelés kemény és puhafákhoz. Mélyen beszívódik, és megfelelő alapot biztosít a következő réteg számára. Elmélyíti a fa színét.
 • Felhasználási terület: kültéri fa felületek impregnálásához valamint beltéri és kültéri alapozáshoz lakk és lazúr felületkezelés előtt.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és nedvszívónak kell lennie.

  Feldolgozás: 8 Celsius fok alatt ne használjuk. Használat előtt jól fel kell keverni; vékonyan és egyenletesen hordjuk fel ecsettel, szórással, vagy mártással.

  Kiadósság: 8-10 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: faolaj párlat, modifikált kolofónium, lenolaj
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék