Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekMunkalap-keményolaj, színtelen, Biopin

Munkalap-keményolaj, színtelen, Biopin
3 890 Ft/db
Egységár: 5,19 Ft/ml

A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin munkalap-keményolaj egy légzésaktív és vízálló alap és befejező felületkezelő anyag erősen igénybevett beltéri fa felületek védelmére. A növényi olajok és a gyanták gondoskodnak az optimális védelemről és a selymesen csillogó felületről. Száradás után élelmiszerekkel érintkezhet.
 • Felhasználási terület: Kezeletlen konyhai munkalapok és más erős igénybevételnek kitett fa felületek beltéri alap és befejező kezeléséhez mint pl: ablakdeszka, párkány, asztallap és más bútor felületek.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. A gyantagazdag és járulékos anyagban gazdag trópusi fákat biopin növényi hígítóval át kell törölni.

  Feldolgozás: A felület nedvszívó képességétől függően 2-4-szer a felületet lekezeljük munkalap-keményolajjal, amíg az alap teljesen átitatódik. A be nem szívódott olajat 20 perc múlva egy nem szálalódó ronggyal letöröljük.

  Befejező kezelés: Olajozott felület elkészítéséhez száradás után finom csiszolópapírral megcsiszoljuk, majd még egy réteg munkalap-keményolajat felviszünk; a be nem szívódott olajat kb. 15 perc múlva egy nem szálalódó ronggyal letöröljük; szükség esetén egy nap múlva megismételjük.

  Olajozott felületek ápolása: az Az elkopott felületet tisztítsuk le és szükség esetén csiszoljuk át és a befejező kezelést ismételjük meg.

  Kiadósság: 9-11 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: tungfaolaj párlat, modifikált kolofónium, lenolaj, ricinusolaj
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék