Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekMéhviaszlazúr, Biopin (2,5 l)

Méhviaszlazúr, Biopin (2,5 l)
 • Méhviaszlazúr, Biopin (2,5 l)
17 990 Ft/db
Egységár: 7 196 Ft/liter

A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin méhviaszlazúr egy oldószermentes átlátszó viaszkészítmény beltéri felületek nemesítésére, ápolására. A természetes fajelleget a méhviaszbalzsam kiemeli és ápolja. Sima, selyemfényű felületet kölcsönöz, amely víztaszító és légzésaktív. A méhviasszal kezelt felületek antisztatikusak.
 • Felhasználási terület: kezeletlen vagy lazúrozott fa felületre beltérben; pl.: lambéria, bútorok, beltéri ajtók, gyerekjátékok, stb. Padlófelületekre nem alkalmas.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: A feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. Gyantagazdag és járulékos anyagban gazdag trópusi fákon próbakezelést kell végezni. Használat előtt jól fel kell keverni, vékonyan egyenletesen szálirányban felhordani. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva polírozható, teljes száradás 24-48 óra múlva.

  Új felületek kezelése: Erősen nedvszívó felületek esetében biopin alapozó olajjal előkezelni; befejező kezelés 1-2 réteg biopin méhviaszlazúrral.

  Felújítás: a régi lakkozott felületeket teljesen el kell távolítani. A régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-2 réteg méhviaszlazúrt felvinni.

  Polírozás: selyemfényű felület eléréséhez egy nem szöszölődő ronggyal vagy kefével fényesíteni (polírozni) kell a felületet.

  Kiadósság: 30-36 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: méhviasz, karnaubaviasz, lenolaj, tungfaolaj
  - Oldószer: víz
  - Segédanyagok: kobalt-linolsav (ólommentes szárítóadalék), növényi bázisú emulgeáló, metilcellulóz