Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekMosó- és mosogatógép tisztító koncentrátum, AlmaWin (2*100g)

Bio
Mosó- és mosogatógép tisztító koncentrátum, AlmaWin (2*100g)
1 350 Ft/db
Egységár: 6,75 Ft/g
Alaposan eltávolítja a vízkövet, zsírt, szennyeződést, lerakódásokat és rossz szagokat a nehezen elérhető helyeken is.
Rendszeres használata védi készülékét, biztosítja az energiatakarékos használatot, növeli az optimális teljesítményt és a készülék élettartamát.
Az összetevők 100% -ban természetes eredetűek.

Összetevők: < 5 % anionos tenzid, citromsav.

Kerülje a szembejutást.
 • Használata:
  Mosogatógép: 1 tasak = 1 öblítés / tisztítás – ürítsd ki a mosogatógépet, töltsd a tisztítót az adagolóba, majd zárd be. A maradék port szórd szét a nyitott mosogatógépben és csukd be az ajtaját. Üresen futtassd le a legmagasabb hőmérsékletű programot.

  Mosógép: 2 tasak az alapos tisztításért, 1 tasak rendszeres tisztítás esetén. Öntsd a tisztítószert a mosógép mosópor adagoló rekeszébe, majd futtass le egy min. 60 fokos mosást mosószer és ruha nélkül.
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  AlmaWin
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  250 g/db