Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTisztító tej, bio, Dr. Hauschka (145ml)

Bio
Tisztító tej, bio, Dr. Hauschka (145ml)
9 800 Ft/db
Egységár: 68 Ft/ml

Kiszerelés: 145 ml üveg adagolóval

Hatása: Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket,
sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid
köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.

Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt.

Alkalmazása: Tisztításhoz a benedvesített arcon egyenletesen osszuk el, emulgáljuk, majd bő vízzel öblítsük le a készítményt. Make-up eltávolításhoz benedvesített vattalapra vagy szivacsra
csöpögtetve használjuk (pl. Dr. Hauschka kozmetikai szivacs). Szemfestéket tisztítótejjel átitatott vattalappal távolíthatunk el. A bőrt megnyugtatja, bársonyossá teszi. Használhatjuk a mélytisztító krémmel felváltva is (reggel mélytisztító, este tisztító tej).

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását.
A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni – már a tisztítással finom ápolást kap.

Összetevők: víz, alkohol, nyúlszapuka kivonat, jojóbaolaj, mandula olaj, sárgabarackmag olaj, glicerin, fermentált gabona kivonatok, zsíralkoholok, bentonit, lecitin, xantán, éterikus olajok.
Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabona kivonatok, mandula olaj, jojóbaolaj sárgabarackmag olaj

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tágpórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges!
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Dr. Hauschka
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  200 g/db