Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekDr. Hauschka Med sóvizes fogkrém érzékeny fogakra, bio, Dr. Hauschka (75ml)

Bio
Dr. Hauschka Med sóvizes fogkrém érzékeny fogakra, bio, Dr. Hauschka (75ml)
2 000 Ft/db
Egységár: 27 Ft/ml
Szelíd ápolás az érzékeny fogak részére

Borsmenta és mentol nélkül készül, ezért homeopátiás kezelésekre alatt is alkalmas!
Az érzékeny fogak a szabaddá vált, érzékeny fognyakakkal különösen gondos ápolást igényelnek.
A tisztításnak szelídnek, egyidejűleg alaposnak is kell lennie, hogy a további károsodást elkerülhessük, ám a fogazat mégis egészséges maradjon.
A plakkképződés (bakteriális foglepedék) és az ennek következtében fellépő fogkő és szuvasodás elleni legjobb védelmet az ápolt, tiszta fogak, a stabil szájflóra és a megerősített szájnyálkahártya jelentik.
A Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém kíméletes, de alapos tisztítást tesz lehetővé, szabaddá vált, érzékeny fognyakak esetén is.
- tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
- nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerválóanyagokat
- hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes

Összetevők: Bad Dürrenberg-i sóvíz (sole), calcium carbonat, víz, sorbit, glicerin, tengeri só, kovagél, xanthan, tengeri alga-kivonat, varázsmogyoróvíz, éterikus olajok, citromolaj, grapefruitolaj, kovaföld, fehér agyag, mastix, tızegkivonat, xanthophyll.
 • A jó közérzet az egészséges, üde lehelettel kezdődik!
  A fogak között maradt ételmaradékok jó táptalajt jelentenek a baktériumoknak, amelyek plakk-képzés következtében gyulladást (parodontitist) okoznak az ínyben, vagy a fogzománc savkárosításával szuvasodást indíthatnak el.
  Az egészséges fogak és az erős fogíny leginkább a napi rendszeres szájápolással tartható fenn, hogy ne alakuljanak ki plakkok, a fogzománc ásványi anyagokat tudjon felvenni magába, és így visszakeményedjen.
  A természetes nyáltermelés pedig semlegesíti a szájüreg miliőjét.
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Dr. Hauschka
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  100 g/db