Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekGát masszírozó olaj, bio, Weleda (50ml)

Bio
Gát masszírozó olaj, bio, Weleda (50ml)
3 150 Ft/db
Egységár: 63 Ft/ml
A legtöbb asszony szivesen elkerülné a szülés során a gátmetszést. A WELEDA gát masszírozó olajával való célzott gát lazítás javítja ennek esélyeit. A 34. héttől alkalmazható, hetente 3-4 alkalommal 5-10 percig masszírozzuk finoman a gát területét. Így a gát szövetei puhává, tágulékonnyá válnak. A tápláló mandula olaj, az ''E'' vitaminban gazdag búzacsíra olaj lazítja a gát szöveteit, növeli a tágulékonyságot. A masszázs keringés javító hatásával a szövetek nyújthatósága tovább növekszik.

Tartalmaz (teljes deklaráció): mandula olaj, búzacsíra olaj, természetes illóolajok keveréke.

 • A várandós állapot a leendő anya egész életét megváltoztatja. Nemcsak testileg, lelkileg is változások lépnek fel. A kismama érzékenyen reagál a környezet hatásaira, mindig a születendő gyermek érdekeit veszi elsősorban figyelembe. Ilyenkor különösen fontos a készülődő anya testi és lelki egyensúlyának, belső harmóniájának megtalálása, kiegyenlítése, hiszen ez a születendő gyermek számára is a legjobb előfeltétel az egészséghez.
  A WELEDA várandósok számára ajánlott termékei tapasztalt szülésznők és gyógyszerészek együttműködése révén kidolgozott készítmények. Kizárólag magas értékű, tiszta növényi hatóanyagokból álló, gondosan feldolgozott növények felhasználásával készülnek. Nem tartalmaznak szintetikus konzerváló-, illat- vagy színező anyagokat, aromákat, sem más a szervezetet terhelő, allergizáló anyagot. Nem tartalmaznak a bőrt inkább lezáró, mint tápláló ásványi olaj kivonatot sem.
  A tudatosan a természetes anyagok felhasználását kívánó várandós anyák igényei szerint összeállított termékekben még az illatot kölcsönző illóolajok összetételét is a megváltozott, igen érzékeny szagláshoz igazítva alakították ki.
  A kismama fizikai teste védő, tápláló ''burkot'' képez a növekvő gyermek számára. A hormonális változások lazítják a kötőszövetet, hogy a szülőcsatorna tágulhasson. Ezáltal viszont a bőr rugalmas szövetei terhelődnek jelentős mértékben. Tágulási elváltozások, az úgynevezett ''terhességi csíkok'' alakulhatnak ki.
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Weleda
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  200 g/db