Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekZselés gyermek fogkrém, bio, Weleda (50ml)

Bio
Zselés gyermek fogkrém, bio, Weleda (50ml)
1 590 Ft/db
Egységár: 32 Ft/ml
A tejfogak szuvasodásának megelőzésére szolgál.
Finoman, mégis alaposan tisztít.
Nem tartalmaz olyan anyagot, mely lenyelés esetén a szervezetet terheli.

Tartalmaz (teljes deklaráció): Körömvirág kivonat, édeskömény olaj, fodormenta olaj, aesculin,glycerin, víz, kovasav, alginat (természetes nyersanyagból).

 • A szájüreg az ember belső világát választja el a külvilágtól, így érzékeny "köztes teret" képez. Az egészséges szájüreg előfeltétele annak, hogy jól érezzük magunkat. Fájdalma vagy érzékenysége zavaró, megakadályozza az ízek érzékelését, zavarja az emésztés folyamatát.
  A WELEDA természetes fog- és szájápolás a fogak, a fogíny és a szájflóra egészségének megtartását szolgálja. A WELEDA fogkrémek növényi és ásványi alapanyagok fogorvosok, gyógyszerészek segítségével összeállítőtt kompozíció. Intenzív hatásukat a fogakat, a fogínyt és a szájflórát érik el. Hatékonyan távolítják el a felrakodásokat (plaque), így a fogkőképződés, a fogszuvasodás használatukkal megelőzhető. A gondosan kiválasztott növényi kivonatok javítják a fogíny vérkeringését, így a fogínysorvadás, fogínygyulladás, valamint a fogíny vérzés megelőzésében is szerepet játszanak. A WELEDA fogkrémek, csak természetes anyagokat tartalmaznak. Nincs bennük szintetikus fertőtlenítő, aroma, színezék, konzerválószer, mentes a habzást kiváltó tenzidektől. Így nem zavarják a szájflóra természetes egyensúlyát. A hosszan tartó friss lehelet a természetes illóolajoknak köszönhető.
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Weleda
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  100 g/db