Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekU-vitamin, Tawellco (30 db- os)

U-vitamin, Tawellco (30 db- os)
3 490 Ft/db
Egységár: 116 Ft/db
Az U-vitamin elsősorban az ember immunrendszerét erősíti meg.
Védi a sejtfalakat a sérüléstől, illetve károsodásuk esetén megkönnyíti azok regenerációját.
Aktív metilcsoportjai a szénhidrátokból történő energiaképzésben, illetve a detoxikálási folyamatokban játszanak fontos szerepet.
A metilcsoportok leadása után az U-vitaminból az egyik legfontosabb esszenciális aminosav, a kéntartalmú metionin keletkezik, amelyet a szervezet ugyancsak hasznosít.
A kén fontos szerepet tölt be a szaruképletek (szőr, pata, tollazat) megfelelő fejlődésében.
Kén szükséges ezenkívül a diszulfid-hidak kialakításához, ezért a nukleinsavak, az immunglobulinok szintéziséhez, végső soron a szervezet megfelelő immunválaszához nélkülözhetetlen.

Az U-vitamin fogyasztása kúraszerűen javasolt egy hónapon keresztül, évente két - három, vagy akár négy alkalommal is.
A 300 mg-os kapszula adagolása: napi 1 - 2 kapszula, étkezés közben vagy után.

Továbbá javasolt az U-vitamin fogyasztása műtétek előtt, közben és utána a sejtregeneráció és az esetleges gyulladások elkerülése érdekében.

Tapasztalataink szerint, az U-vitamin fogyasztásának következtében a szöveti sérülések gyógyulási ideje jelentősen csökken.
A sejtregeneráció még 50 – 60 éves korban illetve afölött is felgyorsul, amennyiben naponta legalább 300 mg U-vitamin kerül a szervezetbe.

Az U-vitamin mindenben oldódik.
Vízben épp úgy, mint zsírban vagy olajban.
Épp ezért az emberi szervezet csak időlegesen tudja tárolni az oldékonysága miatt.
Ezért van szükség, időnkénti jelentősebb utánpótlásra, annak érdekében, hogy a szervezet gyors regenerációs képessége megmaradjon.

Minden betegséget könnyebb megelőzni, mint azt kezelni!

Köztudott, hogy a vitaminok fogyasztásával, számos betegség kialakulásának esélye jelentősen csökkenthető, illetve megelőzhető.

U-vitamin fogyasztásával mgelőzhetők az alábbiak:

Megelőzi a bélrendszer gyulladásait, fekélyek kialakulását, ezáltal hozzájárul az immunrendszer folyamatos, jó működéséhez. Segít a máj méregtelenítésében. Megelőzi az egyéb belső szervek gyulladását. Fentartható a sejtek fiatalkori gyors regenerációs képessége.

Az U-vitamin kúraszerű fogyasztásának hatásai:
- Segít az immunrendszer elégtelenségein
- Fokozza a sejtek regenerációs képességét
- Kondicionálja a legyengült szervezetet
- Megelőzi, ill. megszünteti a külső és belső gyulladásokat
- Hegmentesen szünteti meg a külső és a belső fekélyeket
- Felerősíti a szervezet méregtelenítő funkcióit
- Gátolja a gyomor és bélfekélyek kialakulását
- Segít leküzdeni a genitáliák bakteriális megbetegedéseit
- Kedvezően hat a kezdeti cukorbetegségre, hasnyálmirigy gyulladásra
- Segít az aranyeres panaszokon
- Gyengíti az alkohol- és a kábítószerfüggést
- Csillapítja a Creutzfeld - Jacobs kór tüneteit

1.0 kapszula tartalmaz:
- Vitamin: U vitamin (metil metionin): 300.0 mg
- Egyéb: állati eredetű összetevő:
zselatin

 • Miben található U-vitamin?
  A fejes káposztában, savanyú káposztában.


  Szinte nincs olyan betegség, amelyre ne hatna természetes gyógyírként ez a kétezer éves zöldségnövény, amely frissen és savanyítva egyaránt számtalan étel - és a nemzeti konyha - kedvelt alapanyaga.

  Kb. 3 - 5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300 mg U- vitamint.  Már az ókorban is ismerték és nagyra tartották, pedig akkor még nem voltak vele tisztában, hogy a mai kor kutatási eredményei szerint a káposzta és az abban található U-vitamin egyik legkitűnőbb rákmegelőző táplálék. A káposzta tartalmaz káliumot, ként, jódot, kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, A-, B-, C- és U-vitamint.
  Ez a kombináció teszi lehetővé, hogy az emésztőrendszer, a gyomor legtökéletesebb gyógyszerének tartja a néphagyomány, de a természetgyógyászok és az orvosok is. Közismert a tisztító hatása. A benne lévő U-vitaminnak köszönhetően méregteleníti a májat.
  Az U-vitamin 300 mg-os étrend-kiegészítő kapszula azoknak kínál lehetőséget, akik nem tudnak naponta savanyú káposztát fogyasztani, de szeretnék az immunrendszerüket magas védelmi szinten tartani.


  Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti, a vegyes táplálkozást.

  Ez azért is nagyon fontos, mert az emberi szervezetnek a táplálékkal történt energia utánpótlása mellett, nem csak vitaminokra, hanem többek között ásványi anyagokra, nyomelemekre és ritka mikro-elemekre, is szüksége van a tökéletes működéshez.
 • Származási hely
  Magyarország
  Gyártó
  Tawellco
  Tömeg
  100 g/db