Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletek



Libacomb egészben, natúr (HU)

Libacomb egészben, natúr (HU)
3 990 Ft/kg
Egységár: 3 990 Ft/kg/
A liba, a kacsához hasonlóan, ízanyagban gazdag, magas zsírtartalmú és a barna húsú szárnyasok közé tartozik.
Európa-szerte hagyományos karácsonyi sült.
Sütése során a zsíranyag nagy része kisül.
Hagyományos körete a burgonya és a párolt vörös káposzta.
  • Márton napi libasült recept:

    Hozzávalók 4 főre:

    - 4 db hízott (egész) libacomb
    - 3-4 kk só
    - 1 kk frissen őrölt bors
    - 3+1 ek olaj
    - 9 gerezd fokhagyma
    - 2 fej vöröshagyma
    - 1 dl fehérbor (vagy víz)

    Elkészítés

    - Bekapcsoljuk a sütőt 170 fokra.
    - A fűszereket jól elkeverjük az olajban.
    - A megtisztított és szárazra törölt combokat középen elvágjuk, óvatosan beirdaljuk.
    - Ezután a sós-borsos olajjal jól bemasszírozzuk a húst, és a picit megolajozott tepsibe rakjuk.
    - Köréjük rendezzük a megpucolt fokhagymagerezdeket, a negyedekre vágott hagymát és meglocsoljuk borral.
    - Alufóliával lefedjük és kb. 2 órára betesszük a sütőbe. Végül az omlós comboknak a pirításhoz kb. 15 perc szükséges 200 fokon, alufólia nélkül.
  • Származási hely
    Magyarország
    Gyártó
    Ürmös Kft
    Tömeg
    1 kg